2777
2789
عنوان

با همچین آدمی زندگی می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
شوهر منم خیلی بدش میاد تنها جایی برم یا با دوستم یا ابجیم یا مادرم یا خودش  ولی گاهی اوقات ضرو ...

شوهر منم والا زیاد هم غیرتی نیست زیاد به لباس و آرایش گیر نمیده ولی تنها مشکلش بیرون رفتنه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه امو چیکار کنم  و اینکه زندگی دوم هر دوتامونه

امصاتو بخون..دنیای من همسر و فرزندم

به حرف اینایی که اینجا تو دل خالی میکنن و میگن جدایی فک نکن

باید بری،زندگیا خودشونو ببینی چخبره و دارن چجوری زندگی میکنن

همین که تو یه ساختمونی و میگی دوسس دادن هزار هیچ از،خیلیای دیگه جلویی.

همین که میگی خودش وقت داشته باشه میبره بازم هزار هیچ جلویی

چند نفر تایپک میزنن شوهرم هر روز،سرکاره یه جگعه هم همش خوابه یا با دوستاش بیرونه.. 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بیشتر موقع ها حتی دهنمو هم باز نمیکنم 

همسر شما کنترل خشم نداره 

بدبینه و احتمالا اضطراب هم داره 

تنها راه چاره روانپزشک هست اکه میخوای راحت زندگی کنی 

اابته ایشون حتما نمیاد خودت با مادرت برو شرح حال بده براش دارو بگژر و یواشکی به خوردش بده

منم داداشام زود عصبی میشن و این خییلی بده ...سعی کن جلو چشمش نباشی و می‌دونی از چی عصبانی میشه اون ک ...

کلا خود درگیری داره به مسئله های کوچولو هم عصبی میشه

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
شوهر منم والا زیاد هم غیرتی نیست زیاد به لباس و آرایش گیر نمیده ولی تنها مشکلش بیرون رفتنه

منم همین 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

مطمئنم پدر ومادرم حمایتم میکنن ولی خودم از ته دلم نمیخوام طلاق رو 

پس ببخشید مرض داری بهش فک میکنی یا نظر میپرسی؟

این جیزا وقتی هی بهش فک میکنی کم کم عادی میشه .مخصوصا اینکه قبلا تجربشو هم داشتی

اگه جدا بشی دیگه نمیتونی ازدواج کنی مطمین باس.فکر اون بچه هم لطفا باش

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
شوهر منم خیلی بدش میاد تنها جایی برم یا با دوستم یا ابجیم یا مادرم یا خودش  ولی گاهی اوقات ضرو ...

شوهر منم تاحدودی سخت‌میگیره تو این مور

تنها که اصلااا نمیزاره و منم اصلا مطرح نمیکنم ولی دوستایی که میشناسه و خانواده خودش و خواهرم و خانواده خودم رو اوکیه 

اونم دم به دقیقه خبر داره کجام  و چیکار میکنم و خودش میبره ‌و میاره 

زندگی میکردم  زندگیای سختتر و بدتر از این زندگی وجود داره .هیچ زندگی گل و بلبل نیست شوهد منم ...

میدونه ولی بعضی وقتا اینقدر قلبمو میشکنه که میخوام بزنم زیر همه چی 

همسر شما کنترل خشم نداره  بدبینه و احتمالا اضطراب هم داره  تنها راه چاره روانپزشک هست اک ...

چند بار گفتم که برو دکتر میگه رفتم میگه مشکلی نداری خودشم بعد عصبانیت شدیدا پیشمان میشه

پس ببخشید مرض داری بهش فک میکنی یا نظر میپرسی؟ این جیزا وقتی هی بهش فک میکنی کم کم عادی میشه .مخصوص ...

اخه میگم دیگه بعضی موقعها واقعا جونم رو لبم میرسونه 

یکم که آرومتر میشم خودبه خود میگم صبر کن

چند بار گفتم که برو دکتر میگه رفتم میگه مشکلی نداری خودشم بعد عصبانیت شدیدا پیشمان میشه

بلخشید میدونم الان تاپیک زدی فردا یادت میره 

اما تنها راه دارو هست 

اونم باید ی جوری بهش بدی چون اقایون با دارو مشکل دارن

امصاتو بخون..دنیای من همسر و فرزندم به حرف اینایی که اینجا تو دل خالی میکنن و میگن جدایی فک نکن با ...

میدونم اخلاق منفی هم داره اخلاق مثبت هم 

ولی بعضی وقتا به جونیم حیفم میاد که زیر فوش و اجبار داره میگذره