2777
2789

میخوام 7نادعلی بخونم 

اگر حاجتی دارید لایک کنید که اسمتون بگم و دعاتون کنم

سراسر زندگی تون غرق شادی آرامش سلامتی و موفقیت❤️🌈

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه برا خونه دار شدن و مستقل شدنم بخونی  اذر

حتما عزیزم 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

التماس دعا 

منم برای شما صلوات فرستادم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

ارزو  برای ازدواجم دعا کن گلم براتون صلوات فرستادم

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃

اسمم زهراست

خانوادم راضی بشن انشاءالله

انشاءالله هر چی از خدا میخای نصیب دل مهربونت کنه

اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

برا من بخون شوهرم ب راه راست هدایت بشه و زندگیم درست بشه ممنون عزیزم اسمم سارا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

التماس دعا

ارغوان

خوشبخت باشم و موفق

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️