2777
2789
عنوان

این چی میگه😑😐😑صب بیدار شدم دیدم یکی این پیامو داده.😐🤣+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 67 پست

ببین اینا کلاه بردارن 

این یارو هر سال یه مدت به من پیام میداد 

بعد به خط مامان و کل خانواده مون هم داد 

😂😂😂

یعنی یارو یه الاف بیکاره کلاه برداره 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
اینو داده ب نظرتون راس میگه😑😑

چند وقت پیش پلیس فتا میگفت از این پیام اشتباهی ها در مورد زیر حاکی میفرستن طرف وسوسه بشه بزنگه بعد میگه من بد بختم حاضرم این همه عتیقه رو ده میلیون بدم خلاص شم بعدم ده میلیون رو میگیره یا هیچی نمیده یا آشغال قلابی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی هنوز به گوشت نرسیده اینا کلاهبرداریه؟ حتی نشنیده باشی هم برات قابل باوره؟ تو این دنیا پول ...

ن بخدا تا حالا نشنیده بودم این جور پیاما بگن بهمون دادن من ک باور نکردم مشخصه دروغ میگه

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

اره بابا برا ما‌گفت ما لرستانی هستیم بیاین لرستان و فلان

۱۰ سال پیش به ما این پیامو داده بودن بابام می‌گفت ینی کار کدوم دشمنمونه هههههه، نکنه راس بگن

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
ن بخدا تا حالا نشنیده بودم این جور پیاما بگن بهمون دادن من ک باور نکردم مشخصه دروغ میگه

آره بابا 

فقط لهجه مسخره و حرفای چرت و پرتش که مثلاً میخواد خودشو ساده نشون بده واسه خنده خوبه😂

آره بابا  فقط لهجه مسخره و حرفای چرت و پرتش که مثلاً میخواد خودشو ساده نشون بده واسه خنده خوبه ...

اره خنده خدایی صبح خیلی خندیدم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱