2777
2789
به نام خدا هیچکدوم😂 تازه میخوام شروع کنم و واقعا نمیدونم چیکار کنم یا چه کاری مناسبه و درامدشم خوبه

خب پیش ارایشگر دوره ببینید اگر هزینه ش زیاد نباشه ، فروشندگی هم منم تجربه نداشتم ولی خب سخت نیست ، مثلا فروشنده لوازم التحریر ، پوشاک ، کفش ، خرازی ، صندوق دار فروشگاه و هایپرمارکتا و ...  

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

به نظر من کاری یاد بگیر که آینده دار باشه نه فقط واسه تابستون تا آخر عمر بتونی از پول در بیاری .یه دوره برنامه نویسی بخر تو دو ماه میتونی یاد بگیری بعد که دستت راه افتاد ماهی15به بالا درآمد داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پیش ارایشگر دوره ببینید اگر هزینه ش زیاد نباشه ، فروشندگی هم منم تجربه نداشتم ولی خب سخت نیست ، م ...

دقیقا خودمم تو فکر همین کارام ولی میترسم پیدا نشه یا با سابقه بخوان

میخواستم برم دانشگاه ازاد ولی بس که گفتن مدرکش بدرد نمیخوره خورد تو ذوقم پس فک کنم کار کردن بهتره😑

رشته ات چیه؟خب بشین دقیق تر بخون سراسری پیام نور قبول شو برو بخون هیچوقت زمان بر نمیگرده قدر قرصتهاتو بدون 

میخواستم برم دانشگاه ازاد ولی بس که گفتن مدرکش بدرد نمیخوره خورد تو ذوقم پس فک کنم کار کردن بهتره😑

چ رشته ای؟ مهدکودک محل هم اگر قبول کنن خوب میشد ، رشته روانشناسی اینا بیشتر بدرد میخوره اونجا ، ولی من با دیپلم تجربی در شرایط اضطراری تونستم استخدام بشم اونجا چون مربی میخواس بره و از کارم راضی بودن مادرا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دقیقا خودمم تو فکر همین کارام ولی میترسم پیدا نشه یا با سابقه بخوان

ما ک بدون سابقه رفتیم سر اینکارا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ رشته ای؟ مهدکودک محل هم اگر قبول کنن خوب میشد ، رشته روانشناسی اینا بیشتر بدرد میخوره اونجا ، ولی ...

البته من خودم دیگه هیچوقت مربی مهد نمیشم خیلی اذیت شدم ، اگر خلاقید و حوصله بچه کوچولوهارو دارید خوبه ، و اگر اقتدار و درکنارش مهربونی داشته باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40