2777
2789
عنوان

میخوام مامان بشم

280 بازدید | 14 پست

سلام،من حدود ده روزه رابطه ی محافظت نشده برای اقدام داشتم،چند روز زیر دلم درد گرفت و تخمدان هام تیر کشید و سینه هام حساس شد بعد خوب شد، ولی دور کمرم هم انگار گرفته،حالت سرماخوردگی و لرز هم پیدا کردم جدیدا...،به نظرتون ممکنه علائم بارداری باشه؟ ۵ تا ۱۰روز مونده به دوره ی جدید پریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

منم وقتی اقدام رو شروع کردم تا سه چهار ماه اینجوری بودم...

بعد تموم شد تقریبا...

ماهی که هیچ علائمی نداشتم باردار بودم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

معمولا توی اقدام بدن یکسری علائم از خودش نشون میده 

بزار از وقت پریودیت بگذره ، بعد تست بگیر 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)