2777
2789

میدونم کارم بد بوده خودم ازوناییم که خیلی مخالف زدن و پرخاش و اینام و کلا رو تربیت بچه حساسم ولی الان خودم کم اوردم همه بم میگن پس چی شد میگفتی بچه دار شم بچمو خوب تربیت میکنم و فلان میگن خو هنوز هیچی متوجه نمیشه هنوز ۲۰ ماهشه 

امشب خیلی اذیت کرد منم دیوونه شدم دوتا چک زدم رو دو طرف صورتش ی چنباری آروم میزدم ولی امشب محکم زدم طفلک خیلی گریه کرد و رفتم بغلش کنم منو نمیخواس یعنی ازم بدش میاد الان 😭😭😭 خیلی عذاب وجدان دارن تروخدا بم بگید چطوری تربیتش کنم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم عزیزم 

آخه بچه ی بیست ماهه واقعا چیزی متوجه نمیشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خدانکنه تو بخوای از شیر و از جیش بچه رو بگیری میکشی خودتو بچه رو باهم

اتیش میزنی هردوتونو مخصوصا سر از جیش گرفتن و خیس کردن خودش

فقط یادت باشه دعوا کتک بیاری وسط بچه شب ادراری و بی اختیاری ادرار و حتی درمواقعی مدفوع میگیرع

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

منم بچه ام ده ماهشه تازه یاد گرفته راه بره با همین کوچیکی اش بعضی موقع ها انقد اذیت میکنه که عنان از کف میدم سرش داد میزنم حتا ممکنه بزنمش ولی هی جلوی خودمو میگیرم استارتر تو هم نگران نباش فقطططططط سعی کن دیگه تکرارش نکنی همین انشالله که از ذهنش پاک میشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

واقعا برات متاسفم کارت خیلی زشت بود

عزت نفسش داغون میشه به کل دنیا بی اعتماد میشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

تربیت رو باید قبل به دنیا اوردنش یاد میگرفتی نه الان

تو سن حساسیه نگو نمیفهمه حالیش نیس و تاثیری رو سخصیتش نمیزاره اتفاقا عمیق هم تاثیر داره

برو چند تا کتاب بخون یا مشاور کمک بگیر

امشب مهمونی بودیم موقع برگشتن بوددختر5ساله من میگفت من نه تورومیخام نه بابارومیخام همینجابمونم شمابرین اخرش بابدبختی اوردیمش ومن باهاش برای اولین بارقهرکردن وباهاش حرف نمیزنم فکرکنم تاثیربذاره