2777
2789
عنوان

عشق کثیف

850 بازدید | 44 پست

ی پسر 6ماه دنبالم بود من اصلا تو فاز لاو و اینا نبودم و بهشم گفتم اون اینقد اومد دنبالم تا باهم وارد دوستی شدیم البته از همون اول گف ازدواج الان یه سال هست باهمیم من عاشقش شدم بعد تازه فهمیدم با یه دختره دیه هم دوسته نمیدونم برا ازدواج میخواد یا نه دختر اینقد براش لاو میترکونه برا ش پروفایلای دلتنگی میزاره و اینم بگم فهمیدم پسره هیزه  حالا برام سواله ایا اون دختره رو برا ازدواج میخواد یا نه؟

قیافه من شبیه نازنین بیاتیه من بدون هیچ عملی

دختره ابروهاشو تاتو کرده دماغ عمل لبا ژل زده..

خدا این ادمارو لنت ک ن نابود کنه از رگ و ریشه ک اگ داشته باشن:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدش هرچییی باشه.. ولش کن بره گم شه 

پسری ک تو دوستی خیانت میکنه بعد ازدواجم میکنه 

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ژینا گلمن سلام عزیرم خوبی داغونم کرده

سلام جانم زنده باشی 

حق داری 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خیلییی سخته 

جم جور کن خودتو .. هرچی میکشیم از این احساسات مزخرفیه که پسرا به بازیش میگیرن .. هیچ پسری با قصد ازدواج وارد رابطه نمیشه فقط خوشگذرونی و وقت گذرونیه جم کن خودتو خواهرم

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

خب معلومه که نه  اونو واسه ازدواج می خواست پيش تو نمیومد تو رو واسه ازدواج میخواست پيش اون نم ...

خواستم برم دیرکت دختره بهش بگم این چ جونوریه بعدش گفتم دختره میدونه اخه قبل من باهاش بوده  بهش بگم یا نه؟

اخه من از دختره خیلی سرترم بخدا اونو سفت چسبده مگه من چی کمه

تو دنبال عیب و کاستی توی خودت نگرد طرفت هرزس