2777
2789
عنوان

بنظرتون پوستم درست میشه 😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3731 بازدید | 52 پست

خب دوماه ک اون مراحل طی کردی البته اگ انجام دادی مرتب اگر که ن پس پوستت خوب نشده و نباید برس سراغ ضدلک و منافذ

بعد ۲ماه میای یه تونر سالسیک اسید برای جوش سرسیاه و منافذ میگیری(تونر نتروژینا مدل سالسیک اسید)

ضدلک درمالیفت برای صورت

ا اچ آ اردن (هفته ای ۱ ساعت روی پوستت بمونه(فقط شب بزن اونم هفته ای یکبار) روز ها صددرصد ضدآفتاب ضدلک استفاده کنم‌وگرنه پوستت خوب ک نمیشه بد هم‌میشه

تونر روشن کننده زیاجا همون ک بالا بهت گفتم مدل ابرسان و روشن کننده هست

ژل شستشو الکسی س مدل پوست چرب

پس بعد دوماه (هفته ای ۱ بار آ اچ ا به مدت ۱ ساعت_بقیه شبا ضدلک بزن تا صبح بمونه رو پوستت

اول شستن_بعد تونر _بعد ضدلک بعد ۱۰ دیقه ابرسان بعد مرطوب کننده

هفته ای یکبار آ اچ آ ینی اول صورتت بشور بعد تونر بعد آ اچ ا بزن بعد ۱ ساعت صورتت بشور بعد ابرسان و مرطوب کننده

ممنون عزیزم ترمیم کننده چی بزنم؟راستی سرم ویتامین سی بالانس هم گرفتم چن روزی هست میزنم دیگه ازش نزنم ...

نه اونو  فعلا نزن تا ۲ ماه دیگ بزارش تو روتین صبحت بعدش ضدافتاب باید بزنی

شما فعلا اکتیو ها رو قطع کن

فقط و فقط ابرسان و ترمیم کننده وضدافتاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوماه ک اون مراحل طی کردی البته اگ انجام دادی مرتب اگر که ن پس پوستت خوب نشده و نباید برس سراغ ضد ...

خیییییییلی ممنون عزیز دلم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی❤️

خیییییییلی ممنون عزیز دلم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی❤️

خواهش میکنم گلم

مطمئن باش انجام بدی عااالی میشی

من پوستم از تو بدتر بود

الان همه میگن‌چیکار کردی انقد پوستت عالی شده

قبلا روتین داشتم ولی مخصوص پوستم نبود

ولی الان روتین مخصوص میرم روز ب روز پوستم بهتر میشه

عزیزم اینا رو باید لیزر کنی  شیراز دکتر صادق شهریاری لیزر ترکیبی انجام میدن فقط یک جلسه از هفد ...

ولی همیشه این تو ذهنمه که اگه درست میشه و بی ضرره پس چرا خیلی از مجری ها و سلب های دیگه پوستشون چاله داره و درست نمیکنن🤐اونا که بهترینا دکترا رو سراغ دارن پولم که دارن

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
ولی همیشه این تو ذهنمه که اگه درست میشه و بی ضرره پس چرا خیلی از مجری ها و سلب های دیگه پوستشون چاله ...

چون اونا مدام میکاپ و گریم رو صورتشون هست و یکیشون می‌گفت ما دیگه پوستمون نفس نمی‌کشه وقتی برای خودمون نداریم 

همه چیزمون شده شغلمون 

توجه کنی اکثریت دندان نامرتب دارن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
شما پوستت خشک نیست بلکه چرب دهیدراته هست پس اول از همه ژل شستشو هیدروبویست نتروژینا آبرسان فارم ...

عزیزم شما که اطلاعاتت درباره پوست خوبه ، خبر داری مزونیدلینگ و فیشال و .... هم برای موست خوبن یا نه ؟

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
چون اونا مدام میکاپ و گریم رو صورتشون هست و یکیشون می‌گفت ما دیگه پوستمون نفس نمی‌کشه وقتی برای خودم ...

کاش پس پولاشونو بدن ما که وقتمون برای خودمونه خرج اینکارا کنیم🗿💔

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm