2777
2789
عنوان

پیچ ایمپلنت

4278 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من حدودا یک ماه پیش ایمپلنت کردم فعلا فقط پیچشو گذاشتن تا چند ماه دیگه که تاجشو بزارن

دوشب پیش موقع غذا خوردن فشار به پیچ اومد و یه دردی تو اون ناحیه پیچید از اون موقع تا حالا موقع غذا خوردن با اون قسمت کمی درد دارم و با زبونم هم که فشار میدم کمی درد داره

دردش ملایمه و قابل تحمل ولی قبلا همین دردو نداشتم

با توجه به تعطیلات دکترم نیست

کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایمپلنت دارم ولی اینجوری نشدم چون باید غذای نرم می‌خوردم  اگه شماره دکترت رو داری بهش پیام ...

چندتا دندون ایمپیلنت؟ چه قیمتی بود

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
من ایمپلنت دارم ولی اینجوری نشدم چون باید غذای نرم می‌خوردم  اگه شماره دکترت رو داری بهش پیام ...

منم همیشه مواظب بودم این سری با یه لقمه نون اینجوری شد

شمارشو ندارم متاسفانه

منم همیشه مواظب بودم این سری با یه لقمه نون اینجوری شد شمارشو ندارم متاسفانه

اگه خیلی درد داری شیاف دیکلوفناک استفاده کن تا آروم بشی تعطیلات تموم بشه بری دکتر 

نگران این درد هم نباشه چون زخم و تازه هست اینجوری شده وگرنه مشکلی پیش نیومده برا پایه ها 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
شماره مطبو دارم ولی جواب نمیدن

اسم دکترتو بزن معمولا یه شماره تلفن همراه میذارن 

اگه هست به اون پیام بده 

من شماره منشی رو داشتم کاری پیش میومد به اون پیام میدادم

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو