2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال برای ازدواج خیلی زیاده ب نظرتون مشکل سازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده.. مثلا همین یه مثال ساده بخوام بزنم اینه که کلا هیجاناتشون باهم فرق داره مثلا خواهر تو الان با فلان چیز خوشحال میشه درحالی که اون آقا به فرض پونزده سال پیش این چیز خوشحالش میکرده و الان دغدغه و هیجانش یه چیز دیگست 

این باعث کدورت میشه به خودی خود

ولی باز بره پیش یه مشاور بهتره آخه نظرات ما تخصصی نیست که

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

با اختلاف سنی بالای ۸ سال مخالفم 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

شاید از لحاظ شرایط خیلی خب .عالی باشه براش

ولییییییییییییی هیچ وقت درکش نمیکنه 

اخلاق و رفتارهای خواهرتون بهش بچه گانه میاد

با این فکر که هنوز بزرگ نشده هنوز بچه ست نمیدونم خب و بد رو نمیفهمه با خواهرتون رفتار خواهد کرد

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

۱۸ و ۳۳

۱۸ سال خیلی کمه برا ازدواج

البته بستگی ب شخصیت خواهرتم داره

بعضیا در برخورد و رفتار بزرگتر از سنشونن بعضی ها هم برعکس اگه خواهر شما جز دسته دوم باشه مسلما ب مشکل برمیخورن