2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال برای ازدواج خیلی زیاده ب نظرتون مشکل سازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 49 پست
از نظر ظاهر موهای سفیدش اذیتش میکنه و باعث دودلی میشه و میترسه وقتی همه فهمیدن پسره ازش ۱۵سال بزرگتر ...

من خودم ۲۵ سالگی ی خواستگار۴۰ ساله داشتم با شرایط مالی عالی و این  اختلاف در ظاهر مشخص بود دیگه کارب شناخت بیشتر هم نرسید ردش کردم و الان با شوهرم ۳ سال اختلاف سنی دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه همچین تجربه ای داشتم  تو دوره‌ی نامزدی رد کردم بره چون یه  باسری حرفام طرف نمیتونست ...

منو همسرم مشکلی نداریم اهل خیانت و اینا نیست، مرد زندگیه ولی همزبون خوبی نیست برام، منو داداشم یه سال اختلاف سنی داریم، طوری که داداشم دنیای منو درک می‌کنه همسرم نمیکنه و چون نسل‌مون با هم فرق داره توقعاتی که من دارم رو شاید سوسول بازی بدونه، شوهرم دهه شصتی و کودکیش در دوره جنگ گذشته مثلا انتظار داره من مثل خانومی که شخصیت اصلی کتاب دا هست رفتار کنم، در برابر مشکلات مثل کوه باشم و .... خب من کوتاه اومدم و داریم زندگی میکنیم، ولی کلا اختلاف بالای ۵ سال به نظرم خوب نیست

۱۸ و ۳۳

نه مناسب نیست 

مشاور میگفت توی سن بالا تفاوت سنی زیاد نشون نمیده چون تو سن بالاتر هردوتا آدمای باتجربه هستن میتونن با این قضیه کنار بیان ولی تو سن پایین همدیگر درک نمیکنن.