2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال برای ازدواج خیلی زیاده ب نظرتون مشکل سازه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه عزیز خواهرتوت بیست و پنج در نظرم بگیریم این اقا چهل باشه ی ده سال دیگ این اقا حس پیری بهش غالب میشه دوست داره بشینه ی کنج استراحتشو بکنه خواهروتون اوج جووونیشه

حتی ب لحاظ ج ن سی هم امکان داره ب مشکل بخورن نتونن نیاز خواهرتونو بعد ی مدتی تامین کنن

ن نمیشه اینطور فکر کرد  داداش منم ۱۳ سال از خانمش بزرگتر ولی در ظاهر اصلا مشخص نیست انگاری همس ...

مگه به ظاهره باید از نظر اخلاق و شور و اشتیاق به زندگی و هیجان و اینا در نظر گرفت من۲۳سالمه خواستگارم۳۶ بود ولی سرپرست بود تو شرکت رد کردم

۱۸ سال خیلی کمه برا ازدواج البته بستگی ب شخصیت خواهرتم داره بعضیا در برخورد و رفتار بزرگتر از سنشو ...

مشاورع رفتن خانم مشاور بهشون گفتن ک باهم تفاهم دارین

ما ده سال و با اینکه در باقی موارد مشکل حادی نیست ولی بابت این مساله اگه برگردم به قبل جواب رد میدم

منم یه همچین تجربه ای داشتم  تو دوره‌ی نامزدی رد کردم بره چون یه  باسری حرفام طرف نمیتونست کنار بیاد. نظر شماهم همینه که ازدواج  کردی  واقعا خوب نیس؟؟

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
ی مدت باهم درارتباط باشن همه چی مشخص میشه

ی مدت باهم تو ارتباط بودن ولی خواهر من هنوزم دو دله

از نظر اخلاق و کار و خونواده و ....خیلی خوبه و تایید میشه فقط خواهرم بابت اختلاف سنی نمیتونه تصمیم بگیره

ی مدت باهم تو ارتباط بودن ولی خواهر من هنوزم دو دله از نظر اخلاق و کار و خونواده و ....خیلی خوبه و ...

ببین من نمیتونم چیزی بگم چون زندگی خواهرتونه

ولی اگه تمام شرایط اوکیه هم از لحاظ اخلاق هم ظاهر هم شرایط مالی 

از نظر من اوکیه 

اینو هم در نظر بگیرید الان جوونترا ب خاطر بیکاری و شرایط بد اقتصادی بازم رد میشن

ببین من نمیتونم چیزی بگم چون زندگی خواهرتونه ولی اگه تمام شرایط اوکیه هم از لحاظ اخلاق هم ظاهر هم ش ...

از نظر ظاهر موهای سفیدش اذیتش میکنه و باعث دودلی میشه و میترسه وقتی همه فهمیدن پسره ازش ۱۵سال بزرگتره مسخرش کنن

از نظر ظاهر موهای سفیدش اذیتش میکنه و باعث دودلی میشه و میترسه وقتی همه فهمیدن پسره ازش ۱۵سال بزرگتر ...

نمیدونم والا ظاهر اینجور مواقع مهمه چون بعدا مسلما سفید تر میشن

خواهر شما هم سنی نداره