2777
2789
عنوان

امروز اولین موی سفیدمو دیدم

563 بازدید | 36 پست

داشتم قبل خواب موهامو شونه میکردم تصمیم گرفته بودم کوتاهشون کنم داشتم نگاهشون میکردم یهو یدونه تار موی سفید دیدم...

اصلا حالم بد شد 

نیم ساعته دارم گریه میکنم

بغض غریبی گلومو گرفته

شکستم یهو انگار

همیشه فکر میکردم تا قبل ۳۰ موهام سفید نمیشه

من هنوز خیلی سنم کمه ولی پیر شدم

من فقط ۱۹ سالمه... 

میدونم به خاطر چیه 

پشت کنکورم...کنکور پیرم کرده

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐من که17سالمه تا دلت بخواد موی سفید دارم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

من چی ک تو 14سالگی موهام سفید شد تو حداقل 19سالته

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم..