2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 4895 بازدید | 77 پست
میترسم ظاهرش خراب شه خیلی برام مهمه

اگ خوب پانسمان کنی رعایت کنی گوشت نگیره زیاد اونجا اوکیه 

من پرستار گرفته بودم هر روز میومد خونه برام عوض میکرد ولی الان اوکیم ولی دیگ از نظر ظاهری عین قبل نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هر روز پانسمان عوض میکردم شستشو میدادم تا سه ماه هر روز تا اینکه دوتا لبه بهم چسبید و گوشت گرفت ف ...

چقدر بریده بودن از گوشتت؟برای شوهر من تقریبا اندازه دو بد انگشته عمقشم دوبنده. اره هر روز میره حموم توشو میشورم بعد سرم شستشو میریزم با گازاستریل تمیزش میکنم و تووش باند میزارم.شما چیزی پمادی نمیریختی داخلش؟؟

🥰🥰
چقدر بریده بودن از گوشتت؟برای شوهر من تقریبا اندازه دو بد انگشته عمقشم دوبنده. اره هر روز میره حموم ...

مال من اندازه.  ی پرتقال بود ولی حواست باشه عفونت نگیره اصلا ک دوباره باید جراحی بشه 

من بعد اینکه پانسمان باز میکردم میرفتم حموم مامانم داخلش با آب گرم می‌شست بعدش دو ساعت بزار هوا بخوره بعدش پانسمان کن 

من ی اسپره دکتر برام نوشته بود بعد اینکه پرستار با سرم ...شستشو میداد اونو میزد بعدش دیگ گاز می‌ذاشت

مال من اندازه.  ی پرتقال بود ولی حواست باشه عفونت نگیره اصلا ک دوباره باید جراحی بشه  من ...

زیاد تا حالا بازش نذاشتیم در حد ده  بیست دقیقه تو روز.از فردامیگم بیشتر باز بذاره  هوا بخوره‌.گاز رو تا ته   میزاشت داخل زخم ؟منظورم اینه کل زخم باید با باند پوشونده بشه؟؟

🥰🥰
با‌ لیزر؟

عمل باز هم خوبه من دوستم جراحی کرده بود ولی برای اون بخیه زدن نگا من عملم خیلی راحت بود بعد عمل درد نداشتم اصلا فقط اوایل موقع پانسمان خیلی سخت بود فقط گریه میکردم زیر دست پرستار ولی بعدش پانسمان عوض میکرد متوجه نمیشدم

زیاد تا حالا بازش نذاشتیم در حد ده  بیست دقیقه تو روز.از فردامیگم بیشتر باز بذاره  هوا بخو ...

نگا بزار دوساعت باز بمونه من پرستارم خیلی تاکید میکرد ک هوا بخوره ی بار نتونست بیاد من ی شب کلا باز موندم فقط ی پارچه تمیز بنداز روش عفونت نگیره 

گاز داخل میذاری دیگ ک پر بشه چون دوتا لبه باسن ب هم بخوره خیلی درد داره 

نگا بزار دوساعت باز بمونه من پرستارم خیلی تاکید میکرد ک هوا بخوره ی بار نتونست بیاد من ی شب کلا باز ...

فقط من موندم اون تو که گازاستریل میزاریم چطوری میخواد پرده و گوشت بیاره‌؟یعنی اون گازه میزاره گوشت بیاره!!

🥰🥰