2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
چرا فک میکنی نمیشه؟؟ سعیتو کن هرچهقدر میتونی تلاشتو کن خودتو نکش از زندگیت نزن ولی اونقدی که میتونی ...

خوشبحالت بشین درستا بخون گرفتار نکنی خودتو😂😐💔

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
منم کنکور دارم اصلا نمیتونم درس بخونم نمی‌دونم چیکار کنم🚶🏻‍♀️💔

من بدجور اعصابم خرابه😔انقد حرص میخورم حتی میگن کتاب اقتصادم عوض،شده موندم از کدوم جهنمی پیداش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂توهم بخون انشالله میتونی اگه نمیتونی کلاس حضوری بری شرایطشو نداری انلاین شرکت کن اونام خوبن مثل ...

من دیپلم دارم قربانت شوم😐😑😂

😂😂توهم بخون انشالله میتونی اگه نمیتونی کلاس حضوری بری شرایطشو نداری انلاین شرکت کن اونام خوبن مثل ...

کلاس حضوری ک اصلا انلاینم چیزی نمیفهمم اصلا😐دیپلم دارم خیر سرم انقد فراموش کار شدم 😔هرچی بخونم ازیهطرف میاد اع یه طرف میره امشب مهمون داشتم زنش،داره استخدام میشه انقدر دلم برا خودم گرفت

من بدجور اعصابم خرابه😔انقد حرص میخورم حتی میگن کتاب اقتصادم عوض،شده موندم از کدوم جهنمی پیداش کنم

خوب میتونی از سایت کتابای کنکور پیداش کنی تو گوگل سرچ کنی برات میاره 

منم خیلی استرس دارم اصلا نمیتونم کتاب دستم بگیرم ولی باید هر طور ک شده کنکور قبول شم🤦🏻‍♀️

کلاس برای کنکور و گفتم گل😂تست زنی اینا 

اولش حواسم نبود فکرم خیلی درگیره باورت میشه بعد از اول پیامت خوندم فهمیدم😔من اخر سکته میکنم بخدا یعنی چی اخه من چرا حواس پرت و فراموش کار شدم خدا😭

خوب میتونی از سایت کتابای کنکور پیداش کنی تو گوگل سرچ کنی برات میاره  منم خیلی استرس دارم اصلا ...

اصن با گوشی نمیتونم درس بخونم چشام ضعیفن درد میکنن خیلی حس بدیه

ای بابا غصه نخور درست میشه🤕

من از اون دسته ادمام خیلی واسه چیزی فکرو خیال ور میدارتم و غصه میخورم الان دلم میخاد بزنم زیر گریه😔

اولش حواسم نبود فکرم خیلی درگیره باورت میشه بعد از اول پیامت خوندم فهمیدم😔من اخر سکته میکنم بخدا یع ...

ببین بزار بچت یهخورده بزرگتر شه کنکور ۱۴۰۳ و شرکت کن هنوز کلی فرصت داری خواهر من هم دخترش کوچیکه داره واسه استخدامی دومین بار شرکت میکنه بچه دیوانش کرده با کسیم نمیسازه یکسره کنار خواهرمه😂

ببین بزار بچت یهخورده بزرگتر شه کنکور ۱۴۰۳ و شرکت کن هنوز کلی فرصت داری خواهر من هم دخترش کوچیکه دار ...

سلام بر دلش من درکش میکنم بخدا😔این روزا زن شوهر کارمند نباشن به والله زندگی نمیچرخه ابجی بچه هرچی بزرگتر شه دردسرش بیشتره دورت بگردم منم بچم به هیشکی بغیر خودم واینمسته چون وابسته منه شوهرم سرکار این طفل معصوم همش خونه کنارم