2777
2789
عنوان

اختلالات روانی تون رو جدی بگیرید

787 بازدید | 42 پست

به سادگی از اختلالات روانی گذر نکنید 

شاید شنیده باشید به فرد بیمار بگن کار از کار گذشته و درمانی نیست چون بیماری تا مغز و استخوان نفوذ کرده اگه این بیمار کمی زودتر به فکر بود و درمان می شد هیچ موقع این جمله رو نمی شنید .

بیماری های روانی هم دقیقا همینطور هستن اجازه ندید کار از کار بگذره و به فکر درمان باشید چون در آینده ابعاد وسیعتری از زندگی تون رو درگیر می کنه

در رابطه با بیماری ها و اختلالات روانی کتاب و مقاله بخونید علائمتون رو شناسایی کنید و به مشاور مراجعه کنید و اگر روند درمان موثر نبود به روانپزشک مراجعه داشته باشید

فراموش نکنید در جامعه امروز کمتر کسی هست که از بیماری روانی یا اختلالات روانی رنج نبره پس با شجاعت رو به روی این بیماری بایستید و شکستش بدید تا جامعه ای سالم رو بسازید و فرزندان سالم تربیت کنید .

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من ی مریضی ک دارم شک کردنه

مثلا شوهرم تا بخاد ۱۰ دیقه انلاین من شک میکنم این داره با ی دختر چت میکنه یا کلا خم ب ابرو بیاره میگم برا یه دختر اینکارو میکنه

مریضیه بدیه واااااقعا خستم ازش

میشه ی کتابی مقاله ای سایتی چیزی برا این موضوع پیشنهاد بدین.    ک بفهمم چ اختلالی دارم. مطمعنم دارم

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
من خیلی مشکلات دارم از لحاظ روانی ولی پیش هر روانشناسی رفتم درکم نکرده  وسواس فکری دارم

اگر اینطوره به روانپزشک مراجعه کن عزیزم گاهی بعضی از مشکلات با دارو حل می شن نوار مغز دادی گلم ؟

دقیقا  کاملا درسته بنظرت کمبود شدید اعتماد بنفس یه اختلال روانی نیست؟؟

اکثر مشکلات روانی ما بر میگرده به طرحواره های که داریم 

اگر این طرحواره ها درمان نشن میشه اختلال روانی 

‌               
من خیلی مشکلات دارم از لحاظ روانی ولی پیش هر روانشناسی رفتم درکم نکرده  وسواس فکری دارم

منم مثل شمام

روانشناسا به جز جملات تکراری که تو اینترنت هم هست چیز جدیدی نگفتن که حالتو خوب کنه؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

منکه خودم ارخودم ناامید شدم چ برسه رواشناس  روان پزشک مستقیم میرم تیمارستان

به احتمال زیاد افسردگی داری عزیزم محیط زندگیت رو تغییر بده یا با کار خودت رو سر گرم کن 

دقیقا  کاملا درسته بنظرت کمبود شدید اعتماد بنفس یه اختلال روانی نیست؟؟

اگه این موضوع به زندگی حرفه ایت مثل کار صدمه وارد میکنه بله میتونه در این دسته قرار بگیره 

بهتره سعی کنی روی خودت کار کنی هیچ کس کامل نیست همه نقاط قوت و ضعف دارن ولی این شما هستی که انتخاب می کنی به کدوم توجه کنی 

سعی کن نقاط قوت رو بشناسی و روی اون ها کار کنی