2777
2789
عنوان

مهمون دارم کمکککککککککککک

49 بازدید | 40 پست
دوست همسرم امشب شام میخود بیاد خونمون هیچی نپختم و نمیدونم چی بپزم کمکم کنید غذای خوشمزه و سریع پخته بشه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تا الان بیرون بودم تازه رسیدم خونه مرغو چطور بپزم خوب بشه من اصلا طعم مرغو دوست ندارم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
اگه فقط لازانیا بپزم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تعریف از خود نباشه لازانیان خیلی خوشمزه میشه برعکس مرغ
سریعترین غذا الان مرغه حالا براش سس درست کن که تو سس بپزه و بعدا اگه خواستی برای تزیین یه کم روس سیب زمینی سرخ کرده بزار یا اینکه اول بپز بعد سرخش کن اینطوری مخلفات بیشتر میخواد در هرحال برنجم لاید بزاری با سالاد
این نیز بگذرد