2777
2789

اللهم عجل لولیک الفرج 

قربونت برم کجایی 😭

اوست آن آواره ی رانده شده 

هزار و خورده ای ساله توی بیابونا آواره هست بسه دیگه گناه داره بخدا غریبه 😭

بیاین برای ظهورش دعا کنیم اللهم عجل لولیک الفرج 💚

دعای ما میگیره مخصوصا روزه دارا قبل از افطار سر سفره دعا کنید 

هر گناهی که می‌کنیم سیلی میزنیم به صورت اقا😭

چقدر غصه ی ما رو میخوره بیاین به عشق حضرت ولیعصر (عج) توبه کنیم گناه نکنیم 😔

امام مهدی علیه السّلام:

أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.

براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، که در فرج من فرج شما نيز هست.

اقا اول ظهور خودت

بعد حل مشکل پدرم

بعد ب عشقم برسم و ببینم

عشفم هرحایی هست تنش سالم باشع دلش خوش

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به حق علیت 

به حق مهدیت 

به حق محمدت 

یه نی نی سالم و صالح به ما بده

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

۳۰سال ی روز خوش ندیدم فقط میخوام یدونه فقط یدونه بی دردسریه بچه ی سالم صالح وپرروزی بهم بده ک عوض همه ی این بدبختیای سی سالم یکجا دربیاد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یا امام زمان اون خبری ک منتظرشم بهم برسه :)🤍

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

قربونت برم ک روز تولدت بهم یه کادو قشنگ دادی فهمیدم یه فسقلی کوچولو تو دلم داره رشد میکنه

قربونت برم خودتم مواظبش باش صحیح سالم بهم بدش بغلش کنیم قربونت برم ک هوای دلمو داشتی

هوای فسقیلمو داشته باش به سلامتی بدنیا بیاد 

الهی امیننن

یا امام زمانم😍😍

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

بگذاربمیرم که طرفدار نداری

آقایی و ارباب ولی یار نداری💔

جز نیمه شعبان که پر

از جشن و سرور است🍃

تنهایی و در شهرخریدار نداری

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃