2777
2789
عنوان

دوست داشتن وجوده نداره

61 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

ی دوستی دارم ک مشکلی داره شخصیه بعد مشکلشو برا چند سال ب هیچکی نگفته خب اینم دیشب رفته مشکلشو ب دوستی ک دو سال باهاش بوده وصمیمی هم بوده گفته خب اونم قبول کرده مشکلشو الان بم میگ بعد اون حرفا دیگ هیچ پیامی نفرستاد این۳روز بنظرتون اینک همیشه بهش میگ من کنارتم درهمه چیز واینا....دروغه ودوس داشتنش فقط براین مشکل متوقف شده تازه برام تعریف کرد منم بهش گفتم همه ادما رو مانند قلبت درنظر نگیر بعضیا بی احساس هستند نظرتون چیه اینک جوابش نمیده وپیام هم نمیده

من که چیزی نفهمیدم هرکس فهمید برای منم توضیح بده

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید اون مشکل مهم بوده داره فکراش رو می کنه حق داره برای مشکلی که تاثیر در زندگیش داره فکر کنه ...

شاید نمیدونم ولی دل این بدجور رو داره میشکنه لاقل بهش بگه ک یا قطع رابطه کنه یا نظرشو بگه ک این بنده منتظر نمونه چ‌وضعیه