سلام دوستانی ک تجربه ای وی اف داشتین یا جدیدا انجام دادین میشه لطفا بگین کجا باهزینه ی کمتری انجام میدن من ۸ساله ازدواج کردم مشکل از همیرم و دوتا کورتاژ داشتم اخرین بار دکتر گفت خودتوداغون نکن برو ای وی اف ولی از هرکی پرسیدم میگن هزینش بالای۴۰میلیون و میتریم برم واقعا همچین مبلغی ندارم بخدا خودمم کسته مرده ی بچم فقط یدونه میخوام
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واییی بخاطر ای وی اف و داروهاش اینطور شدین؟چرا ریه آب بیاره اخه
من پلی کیست بودم بیش از اندازه تخمدان ها تحریک شدن بزرگ شدن دوز دارو بالا بود واسه همین اینجوری شدم خدا فقط بهم رحم کرد
قشنگ تو بیمارستان شنیدم دکترم گفت اب دور ریه شو گرفته اول اب ریه شو خالی کنید
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷