2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست همش دارم قرص میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 46 پست
حتما ناخن کار بودن علاقت بود  چون علاقتو ازت گرفتن اینجور شدی به حرفشون گوش نکن اصلا محلشو ...

خیلی کارمو دوست داشتم هم پول در میاوردم هم سرگرم میشدم اما نمی‌ذارن شوهرمم تحت سلطه ی اوناس 

ببین این بیماری شماست عزیزدلم 

همانگونه که گفته شد، اختلال جنون دزدی یا کلپتومانیا، ریشه های ژنتیکی نیز داشته و می تواند به صورت موروثی به فرد منتقل شود. در نتیجه، این اختلال ممکن است در خانواده هایی که چندین عضو در آن به این عارضه مبتلا هستند، شایع تر باشد. اما دلایل بروز آن تنها به عوامل عصبی و ژنتیکی مربوط نمی شود.

ویژگی های روانی از جمله اضطراب اجتماعی، سوء مصرف موادی مانند الکل، سیگار و مواد مخدر، نوسانات خلقی، استرس و اختلالات خوردن (مثل بولیمیا و بی اشتهایی) با کلپتومانیا مرتبط هستند. سرکوب یا سوءاستفاده های جنسی در دوران کودکی نیز یکی از پیشینه های غالب در میان افراد مبتلا به جنون دزدی است. همچنین نظریه ای وجود دارد که معتقد است این اختلال ممکن است به اختلال وسواس فکری اجباری یا افسردگی مرتبط باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارمو دوست داشتم هم پول در میاوردم هم سرگرم میشدم اما نمی‌ذارن شوهرمم تحت سلطه ی اوناس 

یواشکی کارتو ادامه بده نزار فامیل شوهرت متوجه بشن با شوهرتم هماهنگ کن به کسی چیزی نگه

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
یواشکی کارتو ادامه بده نزار فامیل شوهرت متوجه بشن با شوهرتم هماهنگ کن به کسی چیزی نگه

صد بار با شوهرم حرف زدم کلی مشاورم باهاش حرف زد بی شرف زیر بار نرفت حاضره این حال بد و افسردگی من و ببینه اما نذاره ولی خودش هر غلطی میخواد میکنه

صد بار با شوهرم حرف زدم کلی مشاورم باهاش حرف زد بی شرف زیر بار نرفت حاضره این حال بد و افسردگی من و ...

پس به حرفشون اهمیت نده کارتو شروع کن خودتو سرگرمش کن هرچیم فامیل شوهرت بت گفتن وانمود کن نشنیدی 

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
بله اون ۴۰ روز که بیمارستان بستری بودم تشخیص دادن وسواس فکری و افسردگی دارم

ببین برو برو برو برو برو برو برو پیگیری کن.. این اختلال رفتاری قابل کنترله.. اصلان ربطی ب کار نکردن و نداری و فقر ت نداره ژنتیکیه... از خانواده ت کمک بگیر

[QUOTE=282343361]سلام عزیزم اگر اینجا هستم یعنی خدا خواسته که بهت کمک کنم❤️ الان خوندم که دزدی میکنی ...

احساس می‌کنی چیزی که حقت بوده این دنیا و ادماش ازت گرفتن رو پس میگیری با این کار میخوای انتقام بگیری انتقام احساسه پیروزی میده اما همین طور که گفتی این کار حالتو خوب نمیکنه بازم احساس ضعف و عقده میکنی همون طور که بچه بودی مسخره و تحقیر می‌شدی ولی نمیتونستی جواب بدی و میدیدی دیگران لباس میتونن لباس های نو حتی گاهی بهترین و گرون قیمت بخرن اما با تحقیر مجبور بودی لباس های اونارو بپوشی و این باعث شد عقده داشته باشی و اونارو از خودت خیلی برتر و بالاتر ببینی و دربرابرشون احساس کنی ضعیفی 

عزیزم الان اوضاع مالیتون چطوری؟

تو خانواده تو دوران کودکی و نوجوانی چه مشکلاتی داشتی؟

برای........تو بنویس❤️
 ببین برو برو برو برو برو برو برو پیگیری کن.. این اختلال رفتاری قابل کنترله.. اصلان ربطی ب کار ...

نه اصلا ژنتیک نیست یه سری از اتفاق های گذشته باعث دزدی میشه و اصلا اصلا خجالت آور نیست استارتر کاملا حق داره من درکش میکنم

برای........تو بنویس❤️
نه اصلا ژنتیک نیست یه سری از اتفاق های گذشته باعث دزدی میشه و اصلا اصلا خجالت آور نیست استارتر کاملا ...

چرا عزیز ارثیه بخصوص که مدتی بستری هم بوده.. و صدرصد ب بچگیاش هم ارتباط داره.. وتا سنش زیاد نیست باید کنترل کنه

بله اون ۴۰ روز که بیمارستان بستری بودم تشخیص دادن وسواس فکری و افسردگی دارم

عزیزه دلم اختلال های روانی متاسفانه همه بهم ربط پیدا میکنن مخصوصا وقتی تحت فشاره شدید باشی مثلا خشم زیاد باعث اضطراب شدید میشه و غم یا همون افسردگی بوجود میاد این خشم می‌تونه حتی باعث خودزنی یا خیلی کارهای دیگه سه یا حتی همین دزدی اضطراب زیاد و افسردگی به قدری ذهن رو درگیر می‌کنه که دچاره وسواسه فکری میشی و این وسواس فکری گاهی رو کار های اشتباهی که انجام میدی هست  مثلا مدام خودتو سرزنش میکنی و فکر میکنی به خاطره دزدی آدم بدی هستیبعد همش خودتو آنالیز میکنی که فلان کاره خوب رو انجام دادم ظاهری ویلا من آدم خوبی نیستم چون دزدی میکنم یا هرچیزی توجهت رو جلب کنه هی با خودت کلنجار میری برداری یانه یا حتی اگر برم نداری همش ذهنت درگیره که چرا برنداشتی حتی حاضری برگردی برداری و مدام هم ترس داری که اگر بقیه بفهمند چی و اتفاق هابی که اگر دیگران بفهمن میفته مدام تو ذهنت به تصویر میکشی وسواس فکری ضمیر نا خودآگاه رو بهم ریخته می‌کنه با این فکر ها طبیعی خسته بشی دچار خشم بشی هم از خودت هم دیگران متنفر شی چون اونارو مقصر میدونی بعد دچاره افسردگی شدید بشی و این روند بار ها تکرار میشه مخصوصا الان که اجازه کار کردن بهت نمیدن خشم و نفرتت از اطرافیان بیشتر شده 

برای........تو بنویس❤️
چرا عزیز ارثیه بخصوص که مدتی بستری هم بوده.. و صدرصد ب بچگیاش هم ارتباط داره.. وتا سنش زیاد نیست بای ...

اگر بخوایم بیماری های روانی رو ارثی در نظر بگیریم که تو وجود همه هست و فقط پنج درصد آدما کاملا سالم هستن نشونه هاش هم وسواس و اضطراب که تو تمامه مردم کم یا زیاد دیده میشه و این اگه حتی مقداره خیلی کمی باشه بازم باعث افسردگی خفیف میشه که ما به اسم غم میشناسیم که زود گذره اما اگر اضطراب مدت زمان زیادی طول بکشه به خاطر فشار های روانی  این غم تبدیل به افسردگی میشه و پشته اونم وسواس و این مدام تکرار میشه تا به اختلال های مختلف تبدیل میشه تنها اختلالی که تو تمام مردم وجود نداره اختلال های تو دسته اسکیزو فرنی هستن که اونم یا نا خودآگاه یا به خاطره یه سری اتفاقات مثلا تنهایی فعال میشه اما بیماره دوقطبی نوع یک میتونه حالت های اسکیزو فرنی رو به صورت دوره ای تجربه کنه 

برای........تو بنویس❤️
چرا عزیز ارثیه بخصوص که مدتی بستری هم بوده.. و صدرصد ب بچگیاش هم ارتباط داره.. وتا سنش زیاد نیست بای ...

بله تمام اتفاقات کودکی از سه سالگی به بعد که کودک حافظه تصویر داره تو ضمیره نا خودآگاه میمونه و حتی امکان داره خیلی هاش یادش نیاد اما چون تو ضمیر ناخودآگاه باقی مونده باعث میشه بهم بریزه برای همین تروماهای سنگین نیاز به هیپنوتیزم دارن چون تنها در این صورت میشه با ضمیره نا خودآگاه ارتباط برقرار کرد من کلی دکتر امتحان کردم فقط یه نفر تواناییش رو داشته انجام بده اونم ذاتا روانشناسه ویلا این کار  کاره هر روانشناسی نیست و میتونن به کسانی که اختلال های روانی رو به شکل سنگینی یا تروماهاشون سنگینه آسیب های جبران ناپذیری بزنه من بارها دیدم جای درمان دکتر با هیپنوز بدتر باعث خودکشی بیمار شده

برای........تو بنویس❤️