2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست همش دارم قرص میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو دنبال درمان روحت.

مشاوره و تراپی رو پیگیر باش، تو اتاق دوان سماس میتونی بدون قضاوت حرف بزنی

این دزدی که میگی رو من شنیدم قبلنم، بخاطر مسائل روحیه احتمالا

برو دنبال درمان به جای اینکه با مسکن دردو خاموش کنی

هیچ دوستی ندارم با هیچ کس احساس راحتی نمیکنم از همه چی خستم از این آدمی که هستم از آدمای دور و برم ا ...

سلام عزیزم اگر اینجا هستم یعنی خدا خواسته که بهت کمک کنم❤️ الان خوندم که دزدی میکنی کی و چه چیزی باعث شده که همش دنبال این باشی که دزدی کنی و اینجوری احساس پیروزی و حس انتقام جویی داشته باشی؟

برای........تو بنویس❤️
مشکل اصلیت چیه گلم به چی میخوای برسی دقیقا قبلا چیزیو دوست داشتی یا کسیو از دست دادی؟

کار می‌کردم ناخنکار بودم اما خانواده ی شوهرم دیگه نذاشتن کار کنم از همون موقع انقد موندم خونه افسردگی شدید گرفتم 

اسی نمیخوام ناراحتت کنم توروخدا نکن این کارارو

اطراف ما دزدیه یه زن مثه هر....زگی میمونه البته بخدا منظورم تو نیستیا فقط بخاطر خودت میگم نکن اون دنیا هس گناه نکن برو خودتو درمان کن 

کار می‌کردم ناخنکار بودم اما خانواده ی شوهرم دیگه نذاشتن کار کنم از همون موقع انقد موندم خونه افسردگ ...

حتما ناخن کار بودن علاقت بود 

چون علاقتو ازت گرفتن اینجور شدی

به حرفشون گوش نکن اصلا محلشون نزار 

اگه کارت حالتو خوب میکنه دوباره شروع کن

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

[QUOTE=282343361]سلام عزیزم اگر اینجا هستم یعنی خدا خواسته که بهت کمک کنم❤️ الان خوندم که دزدی میکنی کی و چه چیزی باع ...[/QUOTE

خودم کار می‌کردم اما خانواده ی شوهرم دیگه نذاشتن خانوار بودم مامانم تو خونه های مردم کار میکنه اونا لباسایی که نمیخواستن میدادن به من دو سال همش لباس کهنه پوشیدم همه اطرافیان بهم پز میدادن یاد گرفتم چجوری تگ لباسا رو باز میکنن رفتم مانتو لباس و شلوار دزدیدم اما احساس پیروزی نمیکنم حتی دلمم خوش نیست احساس ضعف و عقده دارم

کار می‌کردم ناخنکار بودم اما خانواده ی شوهرم دیگه نذاشتن کار کنم از همون موقع انقد موندم خونه افسردگ ...

خانواده ی شوهرتو ول کن مهم خودتی ببین شوهرت رضایت میده برو کارکن منم خیلی علاقه دارم