سلام خیلی داغونم همش ۲۰ تا ۳۰ تا کلونازپام میخورم که بخوابم دلم گرفته از خودم از بچگی پر نکبتم از ترس آینده از این که چرا انقد عقده دارم که همش میرم دزدی میکنم بچه ها باورتون میشه مانتو های لباسایی که دزدیده بودم و اصلا نپوشیدم لباسای کهنه ام و پوشیدم همش ترس و استرس همش نا امیدی همش غم هیچی حالم و خوب نمیکنه حریص شدم دلم میخواد همه چی داشته باشم از آینده میترسم از دزدی کردن بدم اومده اما باز انجامش میدم کاش یه چیزی بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ دوستی ندارم با هیچ کس احساس راحتی نمیکنم از همه چی خستم از این آدمی که هستم از آدمای دور و برم ا ...
سلام عزیزم اگر اینجا هستم یعنی خدا خواسته که بهت کمک کنم❤️ الان خوندم که دزدی میکنی کی و چه چیزی باعث شده که همش دنبال این باشی که دزدی کنی و اینجوری احساس پیروزی و حس انتقام جویی داشته باشی؟
[QUOTE=282343361]سلام عزیزم اگر اینجا هستم یعنی خدا خواسته که بهت کمک کنم❤️ الان خوندم که دزدی میکنی کی و چه چیزی باع ...[/QUOTE
خودم کار میکردم اما خانواده ی شوهرم دیگه نذاشتن خانوار بودم مامانم تو خونه های مردم کار میکنه اونا لباسایی که نمیخواستن میدادن به من دو سال همش لباس کهنه پوشیدم همه اطرافیان بهم پز میدادن یاد گرفتم چجوری تگ لباسا رو باز میکنن رفتم مانتو لباس و شلوار دزدیدم اما احساس پیروزی نمیکنم حتی دلمم خوش نیست احساس ضعف و عقده دارم