2777
2789
عنوان

خواهرم به میگه هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 46 پست
قبلا کاربری داشتی اینجا؟ 

نه تازه اومدم ولی بچه ها میشناسنم منو انقدر شیرین بازی در میارم تو تاپیکا خواستم بگم مطمئن شی خانومم😁😂

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تازه اومدم ولی بچه ها میشناسنم منو انقدر شیرین بازی در میارم تو تاپیکا خواستم بگم مطمئن شی خانومم ...

مدتی هست کم میام سایت ببشتر اوقات شب ها میام 

به خاطر همین افتخار آشنایی با شما رو نداشتم 🌹

فضولن میخان ببینن چکار کردی این شکلی شدی. 🤣شاید همجنسگرا باشه چندتاشون بعضیام مدلشونه

خشم نمیاد از دخترایی که زل میزنن به همه پسرا😂😂

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
مدتی هست کم میام سایت ببشتر اوقات شب ها میام  به خاطر همین افتخار آشنایی با شما رو نداشتم 🌹

خشبختم از آشنایی با شما کاربری قدیمی ام هستین احترامتون واجبه😎❤️❤️

خشم نمیاد از دخترایی که زل میزنن به همه پسرا😂😂

نه عزیزم من دخترم  میگم بهم زل میزنن . دختر به دخترو میگم. 

آره پسرارو نگاه کنی پروتر میشن 🤣😒 دوستم یبار پسره رد شد محو شد گفت جوون🤣آروم البته دخترا خطری شدن

نه عزیزم من دخترم  میگم بهم زل میزنن . دختر به دخترو میگم.  آره پسرارو نگاه کنی پروتر ...

یا خدا دخترا خیلی خطرناک شدن بسم الله پسرا ازین به بعد با اینجوری ترددکنن: