2777
2789

بچه ها از دوره های خودشناسی و ساخت اعتماد به نفس و ... نتیجه گرفتین؟

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

من دوره های سوده رو نخریدم چون واقعا گرونن، ولی از رایگان هاش نتیجه گرفتم.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
 من دوره های سوده رو نخریدم چون واقعا گرونن، ولی از رایگان هاش نتیجه گرفتم.

من دوره هاشو خریدم.

مثلا چه نتیجی؟ میشه بگی لطفا

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوره هاشو خریدم. مثلا چه نتیجی؟ میشه بگی لطفا

کدوم دوره هاشو خریدی؟ عزیزم من از ۱۳ سالگی توی این وادیا بودم کلی کتاب خوندم، حرفاش جمع بندی چند تا کتابه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کدوم دوره هاشو خریدی؟ عزیزم من از ۱۳ سالگی توی این وادیا بودم کلی کتاب خوندم، حرفاش جمع بندی چند تا ...

کل پکیجشو خریدم. میدونم چون خودم هم خوندم خیلی کتاب 

فقط میخوام الان دوباره دوره هاشو شروع کنم خواستم بدونم کسی اینجا نتیجه گرفته

کل پکیجشو خریدم. میدونم چون خودم هم خوندم خیلی کتاب  فقط میخوام الان دوباره دوره هاشو شروع کنم ...

کل پکیجشو چند خریدی عزیزم؟

من عزت نفسشو گوش دادم تا نصفه، خیلی قوی نبود کلا عزت نفس کار درمانگر هست و اینکه کتابای خوبی هم توی این زمینه نوشته شده که قوی تره.

کل پکیجشو چند خریدی عزیزم؟

یادم نیست دقیق چون پارسال خریدم. دوره اقتدار زنانگی شو هم توی تخفیف خریدم 2و ..

من عزت نفسشو گوش دادم تا نصفه، خیلی قوی نبود کلا عزت نفس کار درمانگر هست و اینکه کتابای خوبی هم توی ...

من عزت نفس عباس منش و چند وقت پیش خریدم خوب نبود ولی خلعتبری عزت نفسش خوب بود. فعلا دارم جدایی تا تعالی گوش میدم

یادم نیست دقیق چون پارسال خریدم. دوره اقتدار زنانگی شو هم توی تخفیف خریدم 2و ..

به هر حال خوبه عزیزم، حتما نتیجه میگیری، دوره هاش کلا قویه. 

من عزت نفس عباس منش و چند وقت پیش خریدم خوب نبود ولی خلعتبری عزت نفسش خوب بود. فعلا دارم جدایی تا تع ...

عزیزم پول به این چیزا نده، اینا کلک مارکتینگه، قشنگ برو پیش روانکاو کار بلد ببین چطوری زندگیت از این رو به اونرو میشه.

من راضی ام اژ سوده با اینکه مدام ول کردم وسطش

منم چند ساله هی گوش میدم و رها میکنم. این بار امیدوارم قوی پیش برم. واقعا به تغییر نیاز دارم. 

شما کدوم دوره هاشو دارین