2777
2789

با اکسم اومدم کات کردم قبلش هرررچی از دهنم درومد بارش کردم و دلم خنک شد (بعضی ع دوستان در جریانن)

بعد زنگ زده میگه چقد تو بی تربیتی هرچی دلت خواس ب من گفتی… منم گفتم آره میدونم بی تربیتم با هر کی باید لایق خودش حرف زد بعد گفتم حرفت همین بود گف آره فقد خاستم تربیتتو گوشزد کنم!! داش قط میکرد گفتم ی لحظه وایسا گفت چیه گفتم کله پدرت سگ رید کاری نداری بای😑🤣

کلا آخرشم با فش تموم شد 

بعد چن لحظه پیش داداشم اومد خیلی در زد دیر درو باز کردم اومد تو حیاط گف چرا انقد در میزنم درو وا نمیکنی یهو منم فش کشش کردم بدبخت هنگ کرده بود 😐

فشای رکیک هااااا ناموسییی

یهو درومد گفت این حرفا مال تو بود😐🤣🤣

با دمپایی زد در ک.ونم🤣🤣🤣

من برم بیرون از تاپیکت تا فحش بارونم نکردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی، بچها پکیج ۱۰۰ روزه کنکور با کلی نکات مطالعه.. فقط ۵۰/۰۰۰ اگه میخواین درخواست دوستی بدین

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱
این روزا اصن دو قطبی شدم بعید نیس 🤣🤣🤣

ناموسا خدافض🤣🤣🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻