2777
2789
عنوان

کسی انجام داده؟

47 بازدید | 6 پست

بچه ها من ناخن های شکننده ای دارم که ضعیف شدن 

می‌خوام لمینت انجام بدم 

فقط اینکه سطح ناخن هم میتراشن؟! دوست ندارم 

تاثیری داشته 

راضی بودین؟

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ببین لمینیت هم کنی وقتی ناخن بلند شه باز میشکنه اگر دوست داری کاشت کن کاشت بهتره

کلا روش با سوهان برقی میتراشن شما حتی لاکژل خالی هم بری بزنی قبلش با سوهان برقی سطح ناخنتو صاف میکنن که چربی صدف ناخن گرفته شه

🤍
ببین لمینیت هم کنی وقتی ناخن بلند شه باز میشکنه اگر دوست داری کاشت کن کاشت بهتره کلا روش با سوهان ب ...

یعنی تقویت نمیشه؟!

کاشت دوست ندارم صدف ناخن خودم خوبه 

ممنون از کامنت🙏🌹

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تقویت نمیشه؟! کاشت دوست ندارم صدف ناخن خودم خوبه  ممنون از کامنت🙏🌹

نه عزیزم نمیشه ببین لمینیت بیشتر برای اونایی که مثلا لاکژل میزنن خب لاکژل روی ناخن طبیعی میشکنه و کلا خوب نمیشه لمینیت میکنن ناخنشون مقاوم تر بشه نشکنه نه اصلا کاشتم اسیبی نمیرسونه عزیزم من خودم ۴ ساله ناخنام کاشته سالی یکبارم ریمو میکنم دوباره الات دوماهه کاشت کردم به نظرم از داردخونه برو قطره یا یه چیزی برای تقویت ناخن بگیر بهتره چون میگی کاشتم دوست داری

🤍

https://t.me/proxy?server=Salvador.Hopalocan.www.bmi.ir.irancell.courses&port=443&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sF1cGxvYWRib3kuY29t

https://t.me/proxy?server=Salvador.Hopalocan.Www.bmi.ir.irancell.courses&port=443&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sF1cGxvYWRib3kuY29t

https://t.me/proxy?server=Salvador.hopalocan.www.bmi.ir.irancell.courses&port=443&secret=7jK5IN_7UWQwKOL2uHjU6sF1cGxvYWRib3kuY29t