2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم هنوز به منصور نرسیدن اولا شیرین حرفی از لنگ زدن منصور نگفت و سکانس های گذشته هم که نشون میداد منصور سالم بود و لنگ نمیزد دوما مگه شیرین نگفت منصور از گربه متنفره پس چرا تو یه سکانس نشون داد که یارو به گربه تن ماهی داد؟!! 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

ولی ب نظرم خیلی مسخرس اگه بخان این طوری تمومش کنن 

انقد فیلمو پیچیدش کردن ک آخر برسن ب منصور؟!!باید ی اتفاق ناباورانه تر بیوفته ی ادمی ک جا بخوری از دیدنش...

تازه علیرضا استادی هم هنوز ب فیلم اضافه نشده

خیلی از گره های فیلمم هنوز باز نشده مثلا اون گوشی قایمکی ک مژگان داشت و ی بار باهاش تماس گرف یا اون خونه ای ک توش کار میکرد...

ولی ب نظرم خیلی مسخرس اگه بخان این طوری تمومش کنن  انقد فیلمو پیچیدش کردن ک آخر برسن ب منصور؟! ...

منم منتظر یه اتفاق و شخص عجیب بودم بنظرم خیلی لوسه که یه جانی روانی سرعیچ و پوچ بخواد همچین انتقامی از نعیم بگیره چقدر طرف بیکارو روانی بابد باشه.بعدم چجوری قبر براش گرفتن وقتی جنازه نداشته.اصلی ترین چیز اینکه چرا این پرونده رو از قبل برسی نکردن یهو اخرکاریادشون افتاد برن سراغ داستان طلا و....

ولی ب نظرم خیلی مسخرس اگه بخان این طوری تمومش کنن  انقد فیلمو پیچیدش کردن ک آخر برسن ب منصور؟! ...

عزیزم‌علیرضا استادی قسمت قبل نشون دادن همون که طلاهاش زدن عباس صوفیانی علیرضااستادی بود

گوشی وپول قایم کردن مژگان چون،کارمیکرد یواشکی پول جم میکرد اگر رضاصیغه روتموم کرد این بره یجااجاره کنه.

درکل اگرانقد نقشه وانتقام وکینه بخاطر دوست بودن دااداشش بانعیمه بشدت مسخرس    ،، و همین مسخره ۱۵سال پیش تلافی کرد و نعیم انداخت زندان،، ،دیگه بازچرا انقد پیگیربوده

شاید آدمها و دلایل دیگوف تو۳قسمت باقیمانده وارد داستان بشن

اگرنه که دلیل این همه کینه وانتقام از دختربیگناه نعیم مضحکه 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،