2777
2789

دانشجو نیستم،اصلا چی هست این جهاد،چه مدرکی رو میده،چه هنر هایی رو یاد میده؟؟

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

گلم من یه مدت دروس تقویتی و زیان تدریس کردم.

کلا کلاسهای زبان و lcdlو پرورش قارچ و تزریقات داره البته شعبه ها متفاوت هست بزن تو شهر خودتون ببین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

یه دانشگاه ک مدرکش از دانشگاه ملی همون شهر میگیری ولی ی مبلغ کمتراز ازاد شهریه میدی . 

اما همزمان یه سری دوره هاهم برگزار میکنه مثل دشتیار دندانپزشکی و.... که اونا مدرکشون از جهاد میگیری مثل مدرک فنی حرفه ای مثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر رشته ها رو آموزش میده مثلا زبان - کامپیوتر- دستیار دندانپزشک- نسخه خوانی-هنرهای تجسمی-طلا سازی وخواهران و خیلی رشته های دیگه میتونی با شرکت در کلاس زبان از مبتدی تا تافل و آیلتس پیش بری  بقیه رشته ها هم در حد یک کار آموز

کاربر آقا
یه دانشگاه ک مدرکش از دانشگاه ملی همون شهر میگیری ولی ی مبلغ کمتراز ازاد شهریه میدی .  اما همز ...

من امسال تیر ۱۴۰۲ کنکور دارم ،اما خب می‌خوام یه مدرک هم بگیرم تا در صورت قبول نشدن توی کنکور ،بتونم یه جا برم سر کار و مستقل بشم ،کلاساش چه جوریه؟

الان میتونم برم ثبت نام کنم؟

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
گلم من یه مدت دروس تقویتی و زیان تدریس کردم. کلا کلاسهای زبان و lcdlو پرورش قارچ و تزریقات داره الب ...

من بیست سالمه دانشجو نیستم،امسال  کنکور دارم ،ولی می‌خوام یه مدرک داشته باشم تا در صورت قبول نشدن توی کنکور خودم،یتونم یه جا برم سر کار و یه حرفه ای رو بلد باشم ،الان میتونم ثبت نام کنم؟

هدف اصلیم برای کنکور جداست،محض احتیاط می‌خوام یه مدرک داشته باشم در کنار تحصیل دانشگاهی

من دوره هاش نرفتم دانشجو بودم

من میتونم بدون رفتن به دانشگاه،از جهاد دانشگاهی مدرک زبان بگیرم؟ یا فقط مختص به دانشجو هاست

من بیست سالمه دانشجو نیستم،امسال  کنکور دارم ،ولی می‌خوام یه مدرک داشته باشم تا در صورت قبول نش ...

اره گلم میتونیم خیلی راحت ثبت نام کنین بله مدرک میده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من میتونم بدون رفتن به دانشگاه،از جهاد دانشگاهی مدرک زبان بگیرم؟ یا فقط مختص به دانشجو هاست

نه فقط برای دانشجوها نیست برای عموم هست 

کسایی ک دانشجو باشن نمیتونن تو دوره های جهاد شرکت کنن؟

چرا میتونن برای همه ثبت نام هست