2777
2789
عنوان

مردی که همش محبتتون میخواد؟ اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 66 پست

عیب نداره روت حساسه بابا خداتو شکر کن بعدشم اگه واسش مهم نبودی اصلا ب کفششم نبود که خوابت برده اینکه محبتت رو میخواد یعنی خیلی دوست داره توهم بهش کن ولی ب اندازه ن جوری ک پرو بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر حساس و زودرنجه 

مشکل روحی داره؟!

انگار مثلا یه مدت زیادی درگیر کمبود محبت بوده حالا از تو میخاد همشو دریافت کنه 

البته تو ایران اکثرا درگیر کمبود محبت و توجه از سمت خانوادن ولی خب بگو یکم رو خودش کار کنه محکم تربشه. 

واینکه خودشم محبت میکنه بهت خیلی خوبه 

شوهر منم لوسه😍هر کس نگاش میکنه میگه وای چرا اینقد شوهرت جدیه چرا نمیخنده چرا اینقد خشکه برا من میش ...

دقیقاااا اینم همینجوریه بعضی وقتا پیشم بجای اینکه من لوس شم صدامو بچگونه کنم اون مثل پسر بچه های ۸ ساله حرف میزنه، انقد دوس دارم، ولی ازونور یه وقتایی زیاده روی میکنه و من حوصله ندارم هی قانعش کنم که بابا من همون ادمم فقط الان نیاز به فضا دارم

دقیقاااا اینم همینجوریه بعضی وقتا پیشم بجای اینکه من لوس شم صدامو بچگونه کنم اون مثل پسر بچه های ۸ س ...

دقیقا

اینو بهش بفهمون

باهاش حرف بزن

بهش اهمیت بده ولی کاری کن که اونم شرایط تو رو درک کنه

کاربری مال ۲ نفره🦥
همسر منم همینه بعد از ۸ سال اگر یه شب جدا بخوابم ناراحت میشه میکه چرا نیمدی پیشم بخوابی یا همش میگه ...

وای اونوقت مشکل من اینه نمیتونم ۲۴ ای رمانتیک باشم، بعضی وقتا عصبیم میکنه، مثلا دیشب وقتی میدونی من ادمیم که خسته باشم غش میکنم چرااا تا صبح خوابت نبرده و غصه خوردی

اگر همسره  که حق داره و چقدرم  خوب  اتفاقا....

اما اگر فعلا  مجازیه  ایشالله ک  تا آخر زندگیتون همین باشه...بازم خوبه  میگه کور ازخدا چی مخاد بجز دوتا چشم خوب

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
از رفتار مادرش مطلعی؟ میدونی چه رفتاری باهاش داشته؟

اره من تو خونه شون هستم ینی رفت آمد دارم، چهار تا داداشن، چنان ابراز علاقه و محبتی تو این خونه هست که نگو، همش همو با عشق و نفس و قربون صدقه صدا میکنن

منم با یکی توی رابطه بودم که همش انتظار داشت در دسترس باشم و ساعتها حرف بزنیم تلفنی و هیچ وقت پشت خط نمونه چندبار بهش گفتم که آدمیزاده دستش بنده خسته اس اصلا شرایط صحبت نداره اون لحظه ولی میگفت تو بهم اهمیت نمیدی من نیاز دارم باهات حرف بزنم .....

کم کم از چشمم افتاد و گفتم منو رها کن من به درد تو نمیخورم