2777
2789
عنوان

ورود افراد ی ک تازه کات و جدا شدن

162 بازدید | 17 پست

من دوروزه کات کردم چون شکاک بود حالا بااین کنار اومده بودم ولی به هفته جوری شده بود ک زیاد محل نمیذاشت انگار میخواست خودم برم نه اینکه اون بمن بگه.توی این رابطه خیلی وقتا مقصر من بودم‌ ولی اون پا پیش گذاشته بعدش ک فمیمدم گفتم اره حق باتوس .ولی پریروز دیدم الکی قیافه گرفته گفتم چی تو خودت دیدی ک اینجوری برخورد میکنی انگار ارث باباشو میخواست.خلاصه کات کردم .و بخاطر شکاک بودنش میدونستم این رابطه از بیخ و‌بن اشتباهه.حالا بقیشو پایینتر میگم

بگ

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتربودبهش میگفتیدازچی دلخوری که اینجوری ناراحتی نه اینکه بگی چی توخودت میبینی

زندگی مثل برق وبادمیگذره باغمم میگذره باخوشی هم میگذره سعی کن باخوشی بگذره بخندبه روی دنیا،دنیابه روت بخنده 🤩🤩🤩🤩

یکی دوبارم قبلا کات کردیم ک من مثل روانیا گریه میکردم ب اندازه دوماه .با قرص خواب میخوابیدم ولی خودش برگشت دوباره گف اینسری تا نگیرمت نمیرم.خلاصه اینسری یکسال بدون هیچ دعوایی باهم بودیم .گف اینستا مشترک داشته باشیم پیجای خودمون چون غریبه ها هستند بیا پاک کنیم فقط فک و فامیل و دوستانون باشن گفتم باشه

بمن میگف تو اینستات جون و عمرته ولی پاک کردم فهمیدذاین خبرا نیس.خلاصه دیروز ک کات کردیم نذاشت یک روز بگذره رف اینستا قبلیشو اورد بالا .وقتی من مث سگ داشتم گریه میکردم فکر اینستاش بود .خلاصه امرو‌میخوام یه تصمیم بگیرم .من کل امروز و دیروز فقط اشک ریختم .از این میترسم برگرده قبول کنم .جفتمون متولد ۷۱

چندوقت باهم بودین گلم

دوسال .من خیلی دوسش دارم درسته غرورم زیاده ولی از ته دل دوسش داشتم .اما الان از این میسوزم اون خیلی راحت داره ادامه میده من با قرص خواب و‌گریه

دوسال .من خیلی دوسش دارم درسته غرورم زیاده ولی از ته دل دوسش داشتم .اما الان از این میسوزم اون ...

دخترا احساسی ترن و قلب پاکی دارن همیشه بدترین ضربه هارو میخورن .پسرا ولی واسشون مهم نی.. زمان بگذره یکم بهتر میشی 

دخترا احساسی ترن و قلب پاکی دارن همیشه بدترین ضربه هارو میخورن .پسرا ولی واسشون مهم نی.. زمان بگذره ...

اره زمان بگذره اوکی میشه ولی نمیدونم چرا فک میکنم تااخر عمر دیگه اینجوری عاشق نمیشم😭😭😭

اره زمان بگذره اوکی میشه ولی نمیدونم چرا فک میکنم تااخر عمر دیگه اینجوری عاشق نمیشم😭😭😭

عشق اولت اگه بوده عادیه خودمم تجربشو دارم ولی اگه ی آدم خوب بیاد ت زتدگیت کلن فراموشش میکنی ... کلن ب بدیاش فک کن و آهنگای غمگین گوش نکن سعی کن تتها نباشی برو ت جمع دوستات و خانواده اینم میگذره لیاقت ترو نداشت 

دوسال .من خیلی دوسش دارم درسته غرورم زیاده ولی از ته دل دوسش داشتم .اما الان از این میسوزم اون ...

میفهمم چی میگی، ببین به هیچ عنوان سمتش نرو و اگر هم اومد خیلی خیلی سخت و با شرط و شروط قبولش کن...

تو این مدت هم اگه خودتو دوست داری فقط سعی کن تنها نباشیو سرتو گرم کنی با کار و تفریح و هرچیزی...یجوری که زمان بگزره .بااین کار به خودت خیلی لطف میکنی، سخته میدونم ولی این بهترین کاره

امیدوارم تهش همونی بشه که دلت میخواد♥️

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....