2777
2789
عنوان

دوستان بیاین نظرمیخام.+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 55 پست

بینیت که خوبه 

آره سر بالاس 

عمل نکن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

از رو برو نمیزاری

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روبرو‌مشکل ندتره از نیمرخ بده

نمیشه عمل نکنی خیلی خوبه که

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
نمیشه عمل نکنی خیلی خوبه که

شوهرمم خیلی سعی کرد منصرفم کنه اما تسلیم شد احه میدونی چیه روحیم خراب شد حی میکنم به یه تازگی نیاز دارم بینی عروسکیم بدم میادا فقط میخام نوکش حذف بشه اما دکترمیکنه تیغه بینیت سربالاست بنظرتون بدمیشه؟

باورت میشه بینیم شبیه توئه عاشقشم

باورت میشه بینیم شبیه توئه عاشقشم

من ولی ازمجردی هر راهی رفتم‌عمل کنم دوست پسرم نذاشت الان دویت پسرم شوهرمه اونقد گفتم گفتم راضی شده.میخندم شکل فلش میشه من بیبی فیسم اما این نوکس دماغم انگار بدشده به صورتم...