2821
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 39 پست

ببین اسم اون دودا مه ساز عروسیه وقت رقص تون از اون دودا استفاده کن ولی وقت ورود تون از ابشار بعد اینکه گل ارایی یادت نره مخصوصاً اگه گل طبیعی باشه مال عروسی من ارکیده بود بعد اینکه ب فیلم بر دار بکو از کرین فیلم برداری استفاده کنه فیلم تو خیلی قشنگ میشه دیگه اگه تونستی برو اتلیه عکاسی قصر رویا لوکیشنش خیلی خوبه دیگه چی بگم بت 😅😅😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه خواهر دارم.. ساقدوشا باید لباسشون یکی باشه؟؟؟

میخوان یکی باشن میخوان نباشن ولی ببین اگه لباس هاشون یکی نباشن ولی توناژ رنگ هاشون یکی باشه مثلا جفت شون لباس شون ی رنگ باشه ولی مدل های متفاوتوخیلی قشنگ میشه بعد اینکه لباس پف دار بگو نخرن بیشتر مدل ماهی دیگه جی بگم 😅😅اها بگو نوهاشون باز بزارن اتو بکشن یا مثلا فر کنن شینیون بعاً ک فیلم رو ببینی خیلی نیخوره تو ذوقت کلش میتونستن فیلم فروسیم رو برات فرستم من دوماه رفتم بغداد اومدم تهران ک ی گروه فیلم برداری میدا کنم ک ببرم عراق واسه عروسیم ی سری عکس اینجا گرفتیم کلی بدبختی ولی ارزش شو داشت

خب این مه رنگای ابی و.. رو لباس نمیشینه بشه ابی؟ 😂 

منظورت اینکه مه رنگی باشه رو لباس بشینه لباش رنگی نمیشه اینه منظورت ؟ ما عروسی من سفید بود نمیدونم ولی رنگی هاهم ن نمیشینن من واسه جشن تعین جنسیت پسرم ابی شو گرفتم رنگی نشد