2777
2789
عنوان

کتاب روانشناسی خوب؟

169 بازدید | 16 پست

چیزی که خودتون خوندید و نتیجه گرفتید برای داشتن یه شخصیت مستقل و محکم. از این کتابا که میگن انرژی مثبت بدید و کائنات و این حرفا نه ها یه کتابی میخوام قشنگ تحلیل کنه و راهکار بده چطور به ثبات عاطفی و روحی برسم و عزت نفسم رو بالاتر ببرم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلسفه موفقیت

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من کتاب داشتن رابطه سالم با اقایون زیاد خوندم اگه به کارت میاد چندتا معرفی کنم👀

آره خیلی ممنون میشم.

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
درکل واسه مسائل این شکلی باید چندین کتاب خونده بشه نه تنها یک کتاب. 

بله منم میخوام از یه کتاب خوب شروع کنم و خودمم در کنارش تلاش کنم و رو خودم کار کنم

سلام

اینطور که من متوجه شدم شما اهل تجزیه وتحلیل عمقی هستی

پس روانشناسی عمقی خیلی به دردت میخوره

کتابای مختلف و قطوری تو این زمینه هست

اما یه کانال میشناسم تو تل کلا روانشناسی عمقی اموزش میده

این ایدیشه zendeegiesaleem

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

سلام اینطور که من متوجه شدم شما اهل تجزیه وتحلیل عمقی هستی پس روانشناسی عمقی خیلی به دردت میخوره ...

ممنونم عزیزم

تکه‌هایی از یک کل منسجم دروغ‌گویی روی مبل زندگی خود را دوباره بیافرینید کتابخانه نیمه شب( ترجمه خ ...

نشر کوله پشتی برای کتابخانه نیمه شب بهترینه

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜