2821
2789

نسل ما واسه طبیعی‌ترین خواسته‌های زندگیش با خانواده جنگیده و طبیعی‌ترین لذت‌های زندگیش رو با عذاب وجدان تجربه کرده و در نهایت هنوز نیفتاده گوشه خونه؛

با ما از ناامیدی و شکست صحبت می‌کنید؟!

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام   چند روز پیش که یکی از تاپیکامو لایک کردی گفتم چقدر کاربریت آشناست و   قبلا کجا دیدمت،  بعد یادم اومد پارسال توی یه تاپیک سر یه موضوعی حرف زدیم   کاربر tarsaw_  که دوستت

بود هم تو اون تاپیک بود

من دوساله اینجام  با خیلی از دوستات  تو تاپیکا دورهمی داشتیم

فکر کنم اینا رو بشناسی

گامبی_وزیر،  پگاه_پریشانی، دوست_داری_کی_باشم، دخی_شیطووون، عسل_جانم

یادش به خیر چه روزای خوبی بود  الان دیگه هیچکی نمیاد

سلام   چند روز پیش که یکی از تاپیکامو لایک کردی گفتم چقدر کاربریت آشناست و   قبلا کجا دیدم ...

سلام راستش یادم نمیاد کدوم تاپیک بوده ولی خب یادمه صحبت کردیم بله

اره بعضیاشونو میشناسم الان خیلیاشون نیستن جو سایت کلا عوض شده

سلام راستش یادم نمیاد کدوم تاپیک بوده ولی خب یادمه صحبت کردیم بله اره بعضیاشونو میشناسم الان خیلیاش ...

عه فکرنمی کردم منو یادت بیاد    همون تاپیکی بود که شما و tarsaw هی می گفتین  مرد تو نی نی سایت چه کار می کنه و از تاپیک انداختینم بیرون 😅😅 بعد گفتین شوخی کردم😅 یادش به خیر چقدر خوب بود اون موفعها

عه فکرنمی کردم منو یادت بیاد    همون تاپیکی بود که شما و tarsaw هی می گفتین  مرد تو ن ...

من اینو یادم نیست چرا 

فقط یادمه یجا حرف زدیم نمیدونم درمورد چی بود😶

اره اونموقع خیلی بهتر بود

الان همه دوستامون رفتن هعی:///

اره  خیلیا رفتن   هر شب میومدن تو تاپیکا دور هم بودیم نمی دونم چرا دیگه نمیان

اکثرا یا هیچ جا نیستن یا سایتای دیگه هستن 

ولی خب بعضیام گاهی اینجا سرمیزنن اونایی که نترکیدن😂

اکثرا یا هیچ جا نیستن یا سایتای دیگه هستن  ولی خب بعضیام گاهی اینجا سرمیزنن اونایی که نترکیدن...

یه مدت همه کوچ کرده بودن سایت مادران، البته همزمان اینجا هم میومدن، ولی خیلی وقته اینجا دیگه نمیان

حیف شد چقدر خوش میگذشت اینجا