2777
2789
عنوان

از بیرون پیتزا نخرید!!!

1344 بازدید | 19 پست

از بیرون پیتزا نخرید خیلی خشکه اصن فقط روش رب و چار تا دونه قارچه و یه ذره پنیر واقعا پولو حیف میکنید ااگه بخرید

من خودم یاد گرفتم تنوریشو 

مواد لازم:

خمیر نان بربری

پیاز 

آب

رب

گوشت چرخ کرده یا سینه مرغ

کالباس

قارچ

فلفل دلمه ای

پنیر پیتزا

پیاز رو نگینی کنید و تفت بدید تا طلایی بشه گوشت چرخ کرده اضافه کنید تا پخته بشه یه لیوان آب و یه قلشق رب رو با هم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید

بزارید بجوشه و غلیظ بشه

تنور رو روشن کنید ۵ دقیقه بمونه خمیر رو بردارید به شکل دایره یا شکل دلخواه پهن کنید مخلوط رو بریزید کالبااس فلفل و پنیر رو به میزان دلخواه اضافه کنید بزارید پخته بشهخیلی خوشمزه میشه😍

خودمم حوسم کرد😐

خودت باش مثل بقیه زیاده..:) ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از جای خوب بخری همه چی داره من میخرم عالیه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

من با خمیر آماده میپزم. فک کنم خمیر بربری خیلی پف کنه؟؟ 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من همیشه خودم درست میکنم دیشب رفته بودیم پیتزا سیب یه پیتزا آمریکایی دوتا ساندویچ رست بیف و یه ساندویچ مرغ ویژه با دوتا سیب زمینی بخدا شد۹۰۰ تومن ،انقدرم ساندویچی مزخرف بود که دیگه مجانی هم بدن اونورا پیدام نمیشه،واقعا پول حروم کردنه

ولی مال شوهرمن اینجور نیس خداییش ازمواد اصلا کم‌نمیزاره میگه حرومه اگه کم بزارم

آفرین خیلی هم عالی خدا به کارتون برکت بده بابای منم رستوران داره ،خدایی از کیفیت نمیزنه

آفرین خیلی هم عالی خدا به کارتون برکت بده بابای منم رستوران داره ،خدایی از کیفیت نمیزنه

افررررین ب پدرتون خدا خیرش بده خیر ب مالش بیاد😘😘

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
دوست منم با خمیر بربری درست میکنه میگه خیلی لطیف تر از خمیر آماده میشه

تو ماهی تابه هم میشه؟ من فر ندارم ،مایکروفر دارم ک چون اشعه داره ازش استفاده نکردم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻