بعد افطار نشسته بودیم دیدم خواهرشوهرم حالش خوب نیست انگار سرماخورده. بهش گفتم اگه حالت بده بهت قرص بدم یه زیر چشمی نگا کرد گفت نه ممنون. دو ساعت بعد اومد گفت عزیزم یه قرص سرماخوردگی بده یه تب سنج هم بده بهم ، منم دادم/ حالا قضیه از این قراره که جاری من دوتا بچه کوچیک داره خودشم پا به ماهه همشونم خانوادگی سیستم ایمنی ضعیف سریع مریض میشن همیشه هم میسپارن به ما که اگه مریضیم پیششون نیایم ، خلاصه جاریم تا دید خواهر شوهرم حالش بده رفت واسه بچه هاش ماسک زد خودشم زد بعد خواهرشوهرم بهش بر خورد دادددد و بیدادددد که مگه آبله گرفتم من چه هیزمی تری به شما فروختم چرا اینطوری میکنید با من و... جاریم گف عزیزم منم حساسم و این حرفا خواهر شوهرم گذاشت رفت 😐 من زیاد از خواهر شوهرم دل خوشی ندارم تاپیک قبلمم گفتم چقدر سلیطه هست ، حالا بگین من طرف کیو بگیرم...
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چه سفره خوبی خوشم اومد نه کم داره نه زیاد آفرین دیگه همین یه سفره بود یا بازم غذا دادی؟
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
شما طرف هیشکی رو نگیر به شما ربطی نداره اونا با هم مسکل دارن
اخه نه که خونه من دعواشون شده جاریم از چشم من میبینه که چرا دعوتش کردم
حالا من بگم خبر نداشتم مریضه انگار نه انگار
الانم انگار پسر کوچیکش سرماخورده حالش بده
چه سفره خوبی خوشم اومد نه کم داره نه زیاد آفرین دیگه همین یه سفره بود یا بازم غذا دادی؟
قربونت گلم
شب از بیرون کباب گرفتیم ، اش هم بود ولی پایین گذاشتم