2777
2789
عنوان

رابطه بافامیل

178 بازدید | 14 پست

سلام شماجای من بودین چکارمیکردین؟ خواهرشوهرم هرسال تنهایی میاد خونه ماعید دیدنی شوهرش و پسرش که کارمنده بزرگه خونه مانمیان درحالی خونه پدرشوهرم وبرادرشوهرای دیگم باهم میرن فقط خونه ما خواهرشوهرم تکی میادماهرسال میرفتیم خونشون امسال هنوز نمیدونم چکارکنم

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

تو هم تنها برو😁

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مشکلشون جیه

نمیدونم حتما خودشوبالاتر ازمامیبینه کلاسش نمیخوره بیاد دعوتشون کنم میان ولی برا تبریک عید خانمش تنهامیاد درحالی بقیه جاها باهم میرن

ممکنه کاری کرده باشید که ناراحت شده باشن؟

نه خونشون بریم تحویل میگیرن دعوتشون کنم راحت میان فقط عیدا همه جامیرن جز خونه ما منم ب شوهرم گفتم بیا امسال نریم خونشون

نمیدونم حتما خودشوبالاتر ازمامیبینه کلاسش نمیخوره بیاد دعوتشون کنم میان ولی برا تبریک عید خانمش تنها ...

من جاهایی که خوشم نیاد نمیرم با مامانم اینا

معمولا یا از طرف مقابل بی احترامی دیدم یا ازش ناراحت شدم 

یا هم واقعا حوصله ندارم اون موقع برم

شما هم برو و اهمیت نده بهشون

یا امام رضا...
من جاهایی که خوشم نیاد نمیرم با مامانم اینا معمولا یا از طرف مقابل بی احترامی دیدم یا ازش ناراحت شد ...

کار هرسالشونه نمیان مارو آدم حساب نمیکنن با این حال من هرسال دعوتشون میکنم میبینم خودشون نمیان امسال فقط خواهرشوهم اومد مانرفتیم دعوتشونم نکردم هنوز واقعا دلم میگیره

تا حالا از خواهر شوهرت نپرسیدین ؟ من بودم وقتی تنها اومد خونه ام ازش می پرسم که مشکل چیه 

نه روم نشده آخه خواهرشوهرم خیلی ازمن بزرگتره باهاش راحت نیستم