2777
2789
من اینو دو شب پیش دیدم

من هر شب میبینم همیشه هم اون تایم برای یک دقیقه هم شده با خدا حرف میزنم خواسته هامو میگم یا فردام رو می‌خوام از خدا ک چ اتفاقی بیوفته همیشه هم میشه 

🎀

حتی ممکنه کسی که بهمون فکر می‌کنه یه شخص مرده باشه🥺💔

شت😐😐😐 من یه مدته شب که از خواب پا میشم یه چیزی میبینم که قدش بلنده هودی سیاه پوشیده... ینی یه روح عاشقم شده؟😶😶😶😶😶 بعدش یهو غیبش میزنه

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین ۰۸:۰۸ دیدم ک تاپیک زدم  منم همینطور خیلی میبینم  شوهرم میگه من دارم بهت فکر میک ...

منم چند روزه هر دفعه ساعت گوشیم رو چک میکنم‌جفته عجیبه برام...خیلی کم پیش میاد جفت نباشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ساعتهای جفت مربوط به آگاهی و بیداری روح و حضور فرشتگان و راهنمایی اونهاست ،کلا فرکانس زمین داره بالا می‌ره و روح هایی که مستعد باشند دارن بیدار میشن و آگاه ،دیدن عددهای جفت یعنی باید در پاکسازی روح از مشکلات اخلاقی سریعتر عمل کنی مواظب افکارت و گفتارت باشی تا بتونی با زمین جدید هم فرکانس بشی 

شت😐😐😐 من یه مدته شب که از خواب پا میشم یه چیزی میبینم که قدش بلنده هودی سیاه پوشیده... ینی یه روح ...

واااا نه اون شیطانه فکر کنم...منم دیدمش دوبار...یه نیزه هم دستشه...یه بار بالاسر شوهرم نگهبانی میداد که واسه نماز بیدار نشه

واااا نه اون شیطانه فکر کنم...منم دیدمش دوبار...یه نیزه هم دستشه...یه بار بالاسر شوهرم نگهبانی میداد ...

فک نکنم شیطان باشه.. آخه بچگیامم شنل سفید سرش بود و کوچولو بود.. بعد فکر کنم الان بزگتر شده هودی میپوشه با شلوار جین😂😂😂 لعنتی جذاب.. روش کراش زدم با اینکه نتونستم صورتشو ببینم .. هیچ وقت نتونستم صورتشو ببینم🥲🥲 کلاه هودیش نمیذاره😶😶😂😂 واقعا راست ميگما به خندیدنم نگاه نکن.. 

فک نکنم شیطان باشه.. آخه بچگیامم شنل سفید سرش بود و کوچولو بود.. بعد فکر کنم الان بزگتر شده هودی میپ ...

نه این شنل سیاه و قد بلللند با یه نیزه دستش

نه این شنل سیاه و قد بلللند با یه نیزه دستش

مال من نیزه نداره.. این شنل سیاهه رو هم تو بچگیم دیدم.. خیلی ترسیدم یادمه.. با دستکشای سیاه مخملیش😖😖😖😣😣😣😣 درست پشت سرم بود