2777
2789
عنوان

تولد نامزدم

4138 بازدید | 49 پست

بچها ۱۸ روز دیگ تولد نامزدمه اولین باره ک براش تولد میگیرم هیچ ایده ای ندارم نمیدونم کجا و چی براش بگیرم از باغ و کافه متنفره تروخدا ایده بدین چیکار کنم دارم از استرس میمرم 😭🤦‍♀️

دعوتش کن خونه بعد تا درو باز کرد یهو بوووم سوپرایزش کن و بقیشم شامو کیکو کادو وو اینا دیه

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت کادویی براش نیاز ب کادو نیست 

تامام

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من اول ناهار رفتیم فس فود بردمش

بعدش رفتیم گیم نت و پی اس ۴بازی کردیم 

بدش بردمش کافه که از قبل اوکی کرده بودم تولد دونفره گرفتیم و کیکشو برید 

بدش شهر بازی 

بدش سفره خونه و قیلون 

بدش سینما 

و در اخر اخر شب که گشنمون شد رستوران

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
من اول ناهار رفتیم فس فود بردمش بعدش رفتیم گیم نت و پی اس ۴بازی کردیم  بدش بردمش کافه که از ق ...

خب بدبختی اینه ک این خیلی لاته خیلی سخت پسندههه دهنم واسه سالگردمون سرویس شد اخرم حس کردم خوشش نیومد 😐😭

یه روز قبل تولدش کیک بخر یا برو خونشون یا دعوت کن خونتون

بابام خبر نداره نمیتونم بگم بیاد خونه خونه اوناهم ۵تا داداش داره نمیشه معضبم هیچ کار نمیتونم بکنم 🤦‍♀️

عزیزم ایده ای ندارم اما بهت میگم استرس نداشته باش

1_استرس باعث میشه نتونی خوب فکر کنی و ایده های ناب ب ذهنت نرسه

2_استرس باعث میشه سوتی بدی و همه چیز لو بره

3_استرس باعث میشه موقع مراسم از مراسم لذت کافی رو نبری

۴_استرس باعث میشه اگر خدایی نکرده چیزی بر خلاف میلت پیش بره تا یادت بسته خودتو مقصر بدونی

پس گلم کلا بیخیالی طی کن راحت باش

در اوج بیخیالی ایده پردازی کن

عین خودم

له نشدین از خستگی؟!!😂🫣

بخدا شبش جون نداشتیم نابود شدیییییم 😂

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂

به نظر من الان که از باغ و کافه متنفره میتونی اوکی کنی با خانواده اش

شام و فینگر فود درست کنی یا سفارش بدی

یا با همکاری خانواده اش درست کنی

میون،ژله،فینگر فود،دسر و....

بعد با یکی از عزیزانش داداش پسر دایی یا پسر عمو یا دوستش هماهنگ کنی اون شب حواسش پرت کنه بعدش که بیاد خونه خودشون سوپرایز بشه

یا اگه دوس داری هم فقط دوتایی باشید

میتونی براش کیک سفارش بدی از روز قبل تر

با یه رستوران هماهنگ کنی صبح بری کیم تحویل بگیری بدی به رستوران...بعد هم بگی بعد غذا شم و بذارن روش و بیارن سر میز 

بعدش هم با یه بهانه شب برید رستورانه ...یا بهش بگو دلت رفته برید فلان رستوران که تعریفش شنیدی....یا بگو چند وقته بیرون نرفتیم دوستم یه رستوران خوب معرفی کرده...یا مثلاً بگو بیا همینجوری دلم خواسته دوتایی بریم بیرون شام بخوریم مهمون من...

هدیه ام که کلی مورد هست اما ببین چی احتیاج داره یا توی صحبت هاش اشاره کرده که دوس داره داشته باشه

میتونی براش باکس آماده کنی 

انواع هدیه ام مثلا

پیراهن 

کت اسپرت

کفش

تیشرت

دکمه سر آستین

ست کیف و کمربند و جا سویچی چرم

کروات

ماگ

افترشیو

ادکلن