2777
2789

ینی بین وعده های غذاییت خوراکی بخوری و چیزای الکی 

مثلا چیپس. و پفک و هله و هوله 

ولی بجاش باید میوه بخوری و پفیلا و شکلات و یچیز. مفید  

و اینک هی ناخونک بزنی از هرچی یکم بخوری باید شکمتو نگه داری دیگ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی مدام در حال خوردنید اما ب میزان کم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ینی بین وعده های غذاییت خوراکی بخوری و چیزای الکی  مثلا چیپس. و پفک و هله و هوله  ولی بج ...

اها همینو میخاستم بدونم

مثلا من تو‌رژیم که باشم نمیخورم هله هوله مثلاگشنم بشه سعی میکنم میوه یا خرما شیر اینا بخورم 

ولی اگه تو‌رژیم نباشم هروقت گشنم باشه هرچی هوس کنم دم دستم باشه میخورم

الان من ریزه خوار هستم یا نه؟؟؟؟

چون میخام‌رژیم بگیرم برنامه بگیرم

این سوال توشه

اها همینو میخاستم بدونم مثلا من تو‌رژیم که باشم نمیخورم هله هوله مثلاگشنم بشه سعی میکنم میوه یا خرم ...

هرچی دم دستت باشه بخوری همونه دیگ اره

هرچی دم دستت باشه بخوری همونه دیگ اره

نه خب میگم اگه برم تو رژیم این‌کار نمیکنم( الان خودم رژیم میگیرم هنو برناممو نگرفتم)

فقط گشنم بشه دو تاخرما مثلا میخورم 

دوباره گشنم بشه نصف لیوان شیر اونم بیشتر شبا چون دیر میخابم گشنم میشه

باید تو جواب سوالشون بگم ریزه خوار هستم؟؟؟

نه خب میگم اگه برم تو رژیم این‌کار نمیکنم( الان خودم رژیم میگیرم هنو برناممو نگرفتم) فقط گشنم بشه د ...

الان اگر اینجوری هستی ن نیستی 

ولی اگر الان اینجوری گفتی نیستی... هستی

نوع خوراکی فرق میکنه یا نه؟  من گشنم بشه یه‌چی میخورم مثلا دو تا خرما نصف لیوان شیر اینجوری&nb ...

نوع خوراک ک خیلی مهمع ار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh