2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده که باردار بوده باشه

165 بازدید | 24 پست

بچه ها من اصلا سابقه نداشتم ۹روز عقب بندازم همیشه جلو مینداختم و چکاوک رفتم سالم بودم ولی تا الان پریود نشدم علائمش دارم زیردلم سمت چپ و راست تیرمیکشه به شدت سینه درد دارم وکمردرد.امروز بیبی چک زدم منفی بود کلی زعفرون امروز خوردم تا پریودشم ولی نشدم بنظرتون ممکنه باردار باشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱اسفند موعدم بود .۲۰ اسفند بی بی زدم منفی بود.چند روز قبل زدم هاله انداخت.امشبم هاله واضح تر انداخته. باید صبر کنی ممکنه باردار باشی .ان شاءالله خدا مراد دل همه رو بده

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
من ۱اسفند موعدم بود .۲۰ اسفند بی بی زدم منفی بود.چند روز قبل زدم هاله انداخت.امشبم هاله واضح تر اندا ...

مرسی عزیزم از اینکه بهم گفتی انشالله که بارداری خوی و راحت داشته باشی🤍😘

مرسی عزیزم از اینکه بهم گفتی انشالله که بارداری خوی و راحت داشته باشی🤍😘

من هنوز مطمئن نیستم باردار باشم. میترسم کاذب باشه. ان شاءالله با دعای خیر شما ایندفعه دیگه واقعی باشه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه