2777
2789
عنوان

کسی هست مثه من باشه؟

194 بازدید | 29 پست

سلام..بچه ها من هرچندوقت یکبار سر انگشتای دستم مور م ور میشد دکتر رفتم ب ۱۲ داد و بهتر شدم ..یکماه پیش استرس شدیدی بهم وارد شد حالا این مورمور شدن شده هر روز و دست و پا و گاهی صورتمم هست و درد تو استخون دست و پام..کسی اینجوری بوده؟ همش فکر میکنم نکنه ام اس باشه..بی حسی یا عدم تعادل ندارم فقط مور مور شدن و گاهب سنگین شدن یک طرف بدنم😔

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

خدانکنه نفوس بد نزن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبع بدنتو گرم کن .گرمی زیاد بخور تو آفتاب زیاد برو زودی خوب میشی

همسرمم میگه از سردی زیاد خوردنه..نمیدونم کاش همین باشه

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
آخه هرچی میخونم همین بیماری کوفتی رو نوشته😢

گوگل رو بخونی ک انگار هممون سرطان داریم دور از جون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
از عصبه به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کنید

بعد تعطیلات میرم..ولی میترسم نکنه همینو بگه😞

نترس. فقط ضعف عضلاته که با استرس علایم و دردش چندین برابر میشه. خواهرم مدت زیادیه درگیره. نهایتا دکتر بش گفته اگه میخای خوب شی باید اجازه ندی کوچکترین فکر منفی ب ذهنت برسه. استرس و اضطراب و حرص و جوش سمه

نترس. فقط ضعف عضلاته که با استرس علایم و دردش چندین برابر میشه. خواهرم مدت زیادیه درگیره. نهایتا دکت ...

یعنی همینجوریه خواهرتون؟

طبع بدنتو گرم کن .گرمی زیاد بخور تو آفتاب زیاد برو زودی خوب میشی

اینام خوبه. ولی منشا اصلی توی مغزت و فکرت هست .فقط افکار مثبت و شادی داشته باش. بشدت از منفی گرایی پرهیز کن. هیچیت نیس

آره. ولی خیلی بهتر شده. حتما برو باشگاه تا عضلاتت قوی بشن. بهتره ک برنامه ورزشی از پزشک بگیری. بلزم ...

خدا از دهنت بشنوه..ممنونم😚