2777
2789

همسایه طبقه بالامون مهموناش دارن میرن ده دقیقه س در حال خداحافظی هستن توی راهرو بچه هاشون دارن جیغ میزنن مثل اسب از پله ها بالا و پایین میرن و میخندن یعنی پدر و مادر انقدر بیشعور که به بچه نگه ساعت یک و نیم شبه بقیه خوابن ساکت باش! رفتم بالا گفتم چه خبرتونه ساعت رو ببینین ما چه گناهی کردیم با صدای شما از خواب باید بپریم!؟ گفت حلال کن!آخه بحث حلال و حروم نیست فرهنگ آپارتمان نشینی ندارید برید حاشیه شهر یا خونه دربست بگیرید هرکاری دوست دارید بکنید مزاحم کسی نیستید.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنت کنه هرچی مردم آزاره

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

الان میان میگن بچست دیگه .یه شب دیگه.اونروز یکی به من میگه تو نمیفهمی بچه بفهمه.سر اینکه گفتم اپارتمان قانون داره.میگن اونایی که حساسن برن ویلایی .خوب چرا اونایی که سر و صدا دارن نرن.کسی که مهمون زیاد بی وقت داره

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خیلی خشن برخورد کردی 

نگران نباش بیشعورتر از این حرفان که یادشون مونده باشه الان احتمالا توی راه برگشت خونشون دارن چراغ قرمز رد میکنن و هر و کر میخندن یه بیشعور همه ی ابعاد زندگیش شامل بیشعوریش میشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
آره راست میگی واقعا ولی من خودم این چنوقت عید حس خوبی داشتم همش ادما رفتو امد داشتن تو کوچه صدای خند ...

ما هم مهمونی میریم و میگیم و میخندیم اما مزاحمت ایجاد نمیکنیم ساعت از ۱۱شب بگذره هر صدای بلندی چه توی کوچه چه ساختمون مصداق مردم آزاریه

نگران نباش بیشعورتر از این حرفان که یادشون مونده باشه الان احتمالا توی راه برگشت خونشون دارن چراغ قر ...

من نگران کسی نیستم عزیزم

تو هم اینقدر حرص نخور 

اونا الان دارن بهت میخندن  و تو فقط تنها کسیکه اذیت کردی خودتی 

اونا یک عمر اینجوری باراومدن بچه هاشونم اینجوری تربیت میکنن

با تذکر منو تو هم به هیچ تحولی نمیرسن 

پس به خودت مسلط باش

miu ^___^ miu
الان میان میگن بچست دیگه .یه شب دیگه.اونروز یکی به من میگه تو نمیفهمی بچه بفهمه.سر اینکه گفتم اپارتم ...

والا بچه هم نبودن که حالیشون نباشه ۱۰-۱۱سالشون بود بعدشم ۱۰ دقیقیه سر و صدا کم نیست این وقت شب

ما هم مهمونی میریم و میگیم و میخندیم اما مزاحمت ایجاد نمیکنیم ساعت از ۱۱شب بگذره هر صدای بلندی چه تو ...

ببین فرهنگ همه ادمارو نمیشه درست کرد حرف تو درست و منطقیه ولی برای ارامش خودت بزن به بیخیالی و از اتفاقا جنبه مثبتشو ببین همین . چون اگه بخوای حرس بخوری بی فرهنگ زیاده که بخوای براش خودتو عصبی کنی

بنظرم اگ کارهمیشگیشون نیس بهتربود اینقدر خشن برخورد نمیکردید

همیشه سر و صدا دارن ولی اینکه به خودشون اجازه بدن این وقت شب طولانی مزاحمت ایجاد کنن یعنی برای همسایه احترام قائل نیستن ما سرکار میریم صبح الان بدخواب شدم تا چندساعت بیدارم صبح کسلم کلا گند زدن به روز بعدم