2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

65 بازدید | 10 پست

قبلا دختر دایی شوهرم ،شوهرمو دوست داشت اما شوهرم میگه من نمیخواستمش.به حدی شوهرمو میخواست که همه ی طایفشون میدونستن،تا اینکه من شدم همسر این اقا 

همه به هرطریقی بود به من رسوندن که این دختره نظر داشته رو شوهرت،الان پنج ساله دارم حرف میشنوم 

تا اینکه عید دیدنی رفتیم خونه اون یکی دایی شوهرم که به شوخی گفته چیکار کنیم مهران جان دختر داداش خاطر خواه قدیمت داره میاد زنت ببینه باز ناراحت نشه،شوهرمم اومد تو ماشین به من گفت حساس شدی که همه اینجور میگن ،منم هیچی نگفتم تا رفتیم خونشون گفتم دایی جان دخترت باشه جا من بعد پنج سال این حرفارو بشنوه خوشحال میشه رفتین اینجور به شوهرم گفتین اصلا شوهرم زرد کرد داییشم خشک شد که چرا شوهرم اومده به من گفته ،یدفعه شوهرم گفت ولکن چی داری میگی 

بعد اومدیم خونه زد تو گوشم که چرا اینکار کردی داییم الان رو من فکر بد میکنه 

منم الان دو روزه باهاش قهرم دیگه نمیکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که گذشته همسرتون و علاقه بقیه بهش چ مساله مهمیه ؟ اگر میخواستش میگرفتش دیگه 

دوما شوهرتون اومده جدا بهتون گفته چرا تو جمع مطرح کردی 

و ببین چقدر کش دادی و تابلو بازی و حساس بودی که همه فهمیدن به شوهرت گفتن 

ولی اینه اون زدت خیلی اشتباه کرده 

باهاش اشتی نکن حالا حالا وگرنه کتک خورت ملس میشه

اولا که گذشته همسرتون و علاقه بقیه بهش چ مساله مهمیه ؟ اگر میخواستش میگرفتش دیگه  دوما شوهرتون ...

شوهر من اگه عقل داشت این حرف که میشد خودش حلش میکرد بدون اینکه به من بگه وقتی میبینم دفاع نمیکنه مجبور میشم خودم برم تو سینه شون 

یکمی بی سیاستی کردی اینطوری رو در رو کردی ولی شوهرت حق نداشت بزنه توگوشت😏

اصلا قصدم روبرو کردن نبود 

قصدم این بود که بگم چرا این حرفارو میزنید وقتی میبینید همچی رو و منم عین خیالم نیست آتش بیار معرکه شدبن

اصلا قصدم روبرو کردن نبود  قصدم این بود که بگم چرا این حرفارو میزنید وقتی میبینید همچی رو و من ...

اره من حق میدم بهت الان دیگ این حرفا چ معنی میده !!وقتی دونفر ازدواج کردن !خیلی زشته حرکتشون..ولی خب مردهاهم خیلی غرور دارن ...کلا هرکاری ک ممکنه غرورشو بشکنه توی جمع نکن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
شوهر من اگه عقل داشت این حرف که میشد خودش حلش میکرد بدون اینکه به من بگه وقتی میبینم دفاع نمیکنه مجب ...

الان حلش کردی یا بدتر رو شو باز کردی 

هر وقت این بحث میشد باید میگفتی مهم شوهرمه که منو گرفته