2777
2789
عنوان

زیر مشت و لقد شوهرم خورد شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 120 پست
😭😭😭😭دعا کن امسب من بمیرم بخدا خسته شدم دیگ

چرا تو بمیری خدا الهی بهش عقل بده خانوادش چیزی نگفتن بهش 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی بود دعوا  حق نداره بزنهههه کاری کن اخرین بارش بشه

هعی بگم میخندی سر پوشک بچه

رفتم خونه خاهرشوهرم بچم دوبار دسشویی کرد منم دوتا برده بودم پوشک گفتم برو بیار نرف بچه جیش کرد اونام وسواس هی بد نگا کردن اومدم خونه گفتم باعث شدی ابروم بره داد زد سرم بچم بغلم داش گریه میکرد گفتم داد نزن بسه خودشو زد بعد منو گف بزنم چی میشه تا میتونس زد  زد زد.......

عزیزم صبور باش و باهاش کنار بیا با آرامش باهاش درمورد اون اتفاق حرف بزن و دلیلش رو بخواه سعی کن رامش کنی که دیگه این کار رو انجام نده 

میدونم سخته فراموش کردنش ولی تو یه کاغد اتفاقی که برات افتاد رو بنویس و آتیش بزن خیلی آروم میکنه آدم رو 

تنها راهش یه سکوت مرگباره  که بترسه از سکوتت. خیلی. خیلی سنگین  که جو‌ براش خفه باشه&nb ...

سکوت مرگبار چیه؟! مگه فیلم سینماییه!!! اتفاقا راهش سلیطه بازی و قشقرقو و مقابل به مثله. سکوت کنه که چی بشه؟! وحشی‌تر بشه؟؟؟ باید بفهمه وقتی غلط زیادی میکنه باید منتظر جواب بدتر باشه نه اینکه فکر کنه نهایت میخواد یه ماه سکوت مرگبار کنه بزار من دوباره غلطمو تکرار کنم

سکوت مرگبار چیه؟! مگه فیلم سینماییه!!! اتفاقا راهش سلیطه بازی و قشقرقو و مقابل به مثله. سکوت کنه که ...

داداش یوااااش 

منظورم تا وقتی که تو روستاس رو میگم .

بعد که آمد اصلا بزارع بره 

کاربری دست دو نفره👥💙
هعی بگم میخندی سر پوشک بچه رفتم خونه خاهرشوهرم بچم دوبار دسشویی کرد منم دوتا برده بودم پوشک گفتم بر ...

عزیزم احتمالا الان از کارش خیلی پشیمون شما بزرگی کن به روش نیار و بحث رو کش نده بعدا سعی کن تو یه جو اروم ازش بخوای توضیح بده چرا اون کار رو کزده 

ن مامانم زنگ زد ب مادرش ک چ وضشع امانتمونو بردین غریب کش کنید میگ دعوا زنو شوهریه دیگ پیش میاد

بگو زنکه احمق دختر خودتم بود دعوای زن و شوهری بود چقدر بعضی آدمها بی منطق هستن خودشون میزنی به خریت 😡😡😡

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اتفاقا باید جلوی خانواده‌ش قشقرق به پا کنه. یه نفر آدم اونجا پیدا نشده جلوی مردکو بگیره😒😒

کل اون طایفه پشت شوهرشن.

آدم باید با سیاست باشه 

وقتی آمد پیش خانواده خودش 

بگیره خوووب ادبش کنه

کاربری دست دو نفره👥💙

عزیزم اون وحشی گری کرده پس اونه که آبروش رفته نه تو،میدونم پشتیبان نداشتن یعنی چی درکت میکنم،شوهرت احتمالا از قبل سرموضوعی عصبی شده دنبال بهانه بود خودشو خالی کنه بی عقل