2777
2789
عنوان

سهمبه جانبازی دارم

484 بازدید | 39 پست

فک کنم همین عنوان تاپیک پربازدیدش کنه 

توروخدا نریزین سرم 

۳۰درصدسهمیه دارم ۲۵سالمه میخوام دبیر شم ولی باتوجه به سنم نمیشه میخوام یه رشته زیست شناسی بهونم وآزمون استخدانی شرکت کنم خب نظرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهمیه هم داشته باشی باید ۷۰ درصد تراز قبولی رو بیاری

همینجوری که مسیر رو برات فرش نکردن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
سهمیه هم داشته باشی باید ۷۰ درصد تراز قبولی رو بیاری همینجوری که مسیر رو برات فرش نکردن

عزیزجان من نگفتم فقط بااون سهمیه کوفتی میگم تاثیری داره امکان داره قبولم کنن یانه تازه هنوز دیپلم دارم شاید تا۴سال دیگه دنیانابود شد 

زحمت نکش سهمیه های بیشتر از توام دستشون به هیچ جا بند نشد 

فکر میکنم بالای ۲۵ درصد سهمیه هر چی باشه فرقی نمیکنه

اتفاقا معجزه میکنه

من ده سال پیش تقریبا کارنامه یک نفر که داروسازی قبول شده بود دیدم

پدرش جانباز ۴۰ درصد بود

رتبه کشوری بدون هیچ سهمیه ای ۳۰ هزار

با سهمیه ۴۰۰!!

نه منظورم اینه تاثیری داره تو آزمون استخدامیه یانه 

تاثیر داره ولی خودتم باید خیلی زحمت بکشی گوش به حرف بقیه نده که میگن تو صد درصد قبولی اصن سفید بده اصن سر جلسه نرو چش بسته قبولی اینا همش حرفه کسی داره اینو بهت میگه که خودش تجربه داره