2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گلودرد داشتم سینوزیتم عفونت کرد سرفه داشتم طرف راست کمرم درد میکرد استخون دردم داشتم

لگنت چطور ؟؟؟ من شبا با درد مبخوابم... روزا بلند میشم کار نمیگنم درد نداره.. ب محض اینکه ده دیق وایمیسم روپام ... شروع میکنه درد بگیره

لگنت چطور ؟؟؟ من شبا با درد مبخوابم... روزا بلند میشم کار نمیگنم درد نداره.. ب محض اینکه ده دیق وایم ...

علائم دیگه ای نداشتی؟ 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
لگنت چطور ؟؟؟ من شبا با درد مبخوابم... روزا بلند میشم کار نمیگنم درد نداره.. ب محض اینکه ده دیق وایم ...

تروخدا جواب منو بده 

من باسن سمت چپم یه نقطه انگار که حتی آمپول باشه درد میکنه 

بعد کمرمم درد میکنه 

انگار که ضعف کرده باشه 

علائم دیگه ای ندارم

شما چی علائمتون چی بود؟

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
تروخدا جواب منو بده  من باسن سمت چپم یه نقطه انگار که حتی آمپول باشه درد میکنه  بعد کمرم ...

الهی بهتر بشی عزیزدل.... 

والامن از اوایل اسفند یکم لگن راستم درد داشت ولی وقتی حرکتی سنگین میزدم  یا درست پاهام جمع نمیشدن... حدودا ۴روزه  با کمر درد همراهه.. و خیلی زیاد تیر میکشه... از روزی هم که پاهام داخل اب سرد رفت بدتر شدم