2777
2789
عنوان

خانومای مقیدومذهبی لطفا نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن مرجع بپرس عزیزم بهتره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
دنبال این چیزا نرو خدا خودش درستش میکنه شاید شرایط فردا با امروز یکی نباشه.. کمترینش مسائل مالی

درسته

الحمدلله مشکلی ندارم ولی خیلی تنهاییم دلم میخواست دورم شلوغ باشه صدای دعوا وبازی بچه هابپیچه اماانگارقسمتم نیست

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نمیدونم میترسم میخوام جایی پناه ببرم رسیدم به استخاره😭

توکل کن به خدا

قبلش آزمایشهای قبل بارادری رو انجام بده 

یه صدقه برای این استخاره بده 

با اینهمه استرس اقدام نکنی بهتره که

صبر کن آروم شی

توکل کن به خدا قبلش آزمایشهای قبل بارادری رو انجام بده  یه صدقه برای این استخاره بده  ب ...

حتما

ممنون ازدلگرمیت

اصلااین ماه نمیتونم اقدام گفتم ماه بعد ان شاالله

الهی ربی ومن لی غیرک💖
پس فعلا خیلیییی زوده آسیب میزنه به بدنت به خاطر همین هم بوده استخاره خوب نیومده حداقل ۶ ماه زمان بد ...

بارداری دوم شیمیایی بود عزیزم دکترگفت دوماه 

من خودم صبرکردم

الهی ربی ومن لی غیرک💖