2777
2789

سلام دوستان تو رو خدا ی دکتر خوب برای تشخیص سرطان رحم میخواهم همدان یا تهران. اگر می‌شناسید نه تبلیغ. اگر رفتید یا کسی از نزدیکان دور از جونتون تجربه شو داره بهم بگه لطفاااا

چند تا دکتر رفتم همدان و تهران.... 

داره مریضی م پیشرفت میکنه و تشخیص درست نمیدنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم سرطان رحم داشت چند بار لیرز کرد ولی باز رشد کرد شیراز عمل کرد بعد از پنج سال خوب شد اسم دکترش یادم رفت میپرسم فردا بت میگم الان خوابه 

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️ 

دکتر بیوس هم خیلی عالیه ولی قم هستن یه روزم میرن تهران 

خیلی خیلی عالیه معروفم هست... 

توی تهرانم یه سلامتکده هست به اسم سجاد تو پونک زیر نظر حکیم خیراندیش و در موارد خاص هم خودشون معالجه می کنن اونم خیلی خوبه

بیماریت چیه ؟ لکه بینی داری؟ سونو رفتی چی گفتن؟

ماهی دوبار پریود میشم. خونریزی دارم. سینه چپم هم درد میکنه. سونو چیز خاصی نشون نداده. برام فعلا آزمایش پرولاکتین نوشته بعد تعطیلات باید انجام بدم. بعد گفت باید نمونه برداری کنی 

دکتر بیوس هم خیلی عالیه ولی قم هستن یه روزم میرن تهران  خیلی خیلی عالیه معروفم هست...  ت ...

دکتر بیوس مطبشون کجاست شماره ای نشانی چیزی داری عزیزم ازشون بتونم آمار تهران بودنش بگیرم؟ 

دکتر مهناز یاونگی خیابان خواجه رشید  و دکتر شهره علی محمدی ساختمان خاتم الانبیا

دکتر یا نگی و علی محمدی هم چندنفری ویزیت می‌کنند یا برای مریص حریم شخصی قائلن؟