2777
2789
عنوان

سوال در مورد بارداری🥺🤰🤱

304 بازدید | 35 پست

خانما بنده پریودی منظمی دارم و یک هفته ی پیش بعد از پاکی اقدام به بارداری کردم و امروز یهویی سرم گیج رفت و تا الان حالتش خوب نشده بنظرتون باردارم؟!(دیشب سحری نخورده روزه بودم امروز)نکنه سرگیجه بخاطر اونه!!

چند روز پیشم زیر دلم مث درد پریودی ،درد میکرد ولی خفیف تر بخاطر چیه بنظرتوون 

هیچ تجربه ایی ندارم لطفا راهنماییم کنین❤

بنظرم صد در صدی نمیشه نظر داد فردا یه بیبی چک بزن خیالت راحت میشه😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم تخمک گذارید بوده اگه یه هفته از دوره‌ات گذشته اگرم بیشتر گذشته و اقدام کردی ان‌شاءالله درد لانه‌گزینی بودن من تو درددای لانه گزینی خونریزی یا لکه نداشتم اصلا اما دخترخاله ام داشته

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
یعنی اقدامم روزش اشنباه بوده؟؟

پس دوباره اقدام کن درد تخمک گذاری بوده احتمالا

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.